Gemeente Apeldoorn

Laatste voorronde Louise de Brauwprijs

11 mei sluitingsdatum categorie Natuur & Milieu

Tot volgende week vrijdag kunnen vrijwilligers en vrijwilligersprojecten voorgedragen worden voor de categorie Natuur & Milieu van de Louise de Brauwprijs. Na de nominatie in deze laatste voorronde zal de eindstrijd voor de Louise de Brauwprijs beginnen. Op woensdag 13 juni wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens een feestavond voor álle vrijwilligers in de gemeente Apeldoorn.

Vrijwilligers in de categorie Natuur & Milieu helpen bijvoorbeeld op de kinderboerderij, bij de paddentrek of snoeien het hout in het bos. Ook zetten zij zich in voor natuur- en milieubelangen of organiseren excursies voor natuurliefhebbers. Vrijwilligers die dus actief zijn op dit gebied kunnen dus nog voorgedragen worden voor Louise de Brauwprijs.

Genomineerd in categorie Cultuur: Herman Hafkamp Onlangs heeft de jury bekend gemaakt dat Herman Hafkamp genomineerd is in de categorie Cultuur. Oordeel van de jury: Herman Hafkamp laat anderen stralen en dat al een leven lang. Een culturele duizendpoot en toch blijft hij heel bescheiden. Hij is een op en top meervoudig verschilmaker. Herman heeft de nominatie met een geldbedrag van 250,-, reeds in ontvangst genomen. Voor deze ronde werden maar liefst veertig vrijwilliger(sprojecten) voorgedragen.

Spetterend vrijwilligersfeest
Iedereen die vrijwilligerswerk doet, in welke vorm dan ook, is van harte welkom op het vrijwilligersfeest op 13 juni a.s. De avond is in de Burgerzaal van het Stadhuis, begint om 19.30 uur en wordt gepresenteerd door Angelique Krüger, bekend van Omroep Gelderland. Er is een hapje en een drankje, cabaret van Effe Belle, een optreden van de band Yellow Pearl én de Louise de Brauwprijs wordt uitgereikt. Gratis toegangskaarten zijn te bestellen bij Factor K, Karin Rullmann, via e-mail karin@factor-k.nl; graag even uw naam, adres en uw vrijwilligerswerk vermelden. Telefoonnummer 06 14 43 31 67. Meer informatie is ook te vinden op www.apeldoorn.nl/verschilmakers.

Voor het laatst bijgewerkt op: 1-5-2007 15:59