Rode Kruis Belgie


Rat Race in Jubelpark Brussel

In maatpak en loopschoenen ten voordele van het Rode Kruis

Op vrijdag 11 mei 2007 vindt de vijfde editie van de Rat Race plaats. De Rat Race is een leuke wedstrijd waarin werknemers in maatpak of mantelpak rennen ten voordele van het Rode Kruis.

De Rat Race is een initiatief van JCI Brussel en wordt georganiseerd in samenwerking met het Rode Kruis. De sponsorloop van 3,5 km leg je af samen met een team van 4 collegaâs. Iedereen is welkom, zolang je maar je werktenue draagt en herkenbaar bent als beroepsgroep of bedrijf. De ludieke opwarming start om 14 uur, de Directorsâ Run om 14.30u, en de race zelf om 15 uur.

De deelnameprijs voor één team bedraagt 150 euro en 100 euro vanaf het tweede team van hetzelfde bedrijf. Daarnaast wordt aan ieder team gevraagd om zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen. Inschrijven gebeurt via de website of op de dag zelf.

De opbrengst van de Rat Race gaat integraal naar de werking van het Rode Kruis. Wie deelneemt, kan bovendien in de prijzen vallen. Er is een prijs voor het snelste team, het team dat het meeste sponsorgeld bij elkaar heeft gebracht, het bedrijf dat de meeste teams heeft ingeschreven en het team dat het meest ludiek is gekleed.

Hebben alvast bevestigd voor deze editie: alle 25 finalisten van Miss Belgian Beauty, en Miss Sports Belgium.

Meer informatie op www.ratrace.be.

Mechelen, 4 mei 2007