Ingezonden persbericht


Persbericht

Theater de Uitstek

11 mei 2007

Do you care?!

We zijn allemaal mens

Vrijdag 11 mei 2007, 17.00 - 23.00 uur
¤ 10,-
Benefietevenement

Benefiet in Theater de Uitstek

Dit is de slogan die geld voor de bijzondere ' Do you care avond?!' speciaal georganiseerd voor de arme kinderen in de ontwikkelingslanden van Afrika. Tijdens dit benefietevenement kunt u genieten van verschillende optredens van zowel bekende als onbekende artiesten, waar multiculturaliteit centraal staat.

Van cabaret tot Turkse volksdansen, van optredens door zangtalenten tot modeshows. Het is allemaal onderdeel van het aanbod op de ' Do you care avond?!'. Niet alleen in de optredens is er veel verscheidenheid, ook het aanbod van eten is hier op toegepast. Er worden verschillende ' Multi Culti Hapjes' aangeboden waarvan de recepten uit Turkije, Marokko, Afghanistan, Pakistan komen, ook Nederland wordt hierin vertegenwoordigd. Het wordt een reis door de verschillende culturen waar de wereld rijk aan is.

De opbrengsten gaan naar de kansarme kinderen uit ontwikkelingslanden. Ook u kunt deze kinderen helpen door een kaartje te kopen en een gezellige avond te beleven in Theater de Uitstek." Do you care?!"

Meer informatie bij Theater de Uitstek, Valesca Mulder, tel: 078-6194508 of uitstek@gmail.com

Theater de Uitstek

Norderstedtplein 10

3332 GK Zwijndrecht

078 - 619 43 33

www.uitstek.nl