Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Bazart - 1 mei 2007

ZUID-HOLLANDSE MEIDENBANDS SLAAN HANDEN INEEN
Opkomend en gevestigd talent samen op tour in GirlsSuperTrio

Vrijdag 11 mei doet het GirlsSuperTrio Bazart aan. Het SuperTrio wordt georganiseerd door de Zuid-Hollandse Popunie. Het principe van een SuperTrio is een piramide. De band die boven aan de piramide staat, is een bekende band. Daaronder hangt een jonge band waaromheen het al flinks gonst. De onderste band is een talentvolle lokale band. SuperTrio's hebben een thema. Deze keer is dat meidenbands.

Aan overtuigende meidenbands geen gebrek in Zuid-Holland. De hoofdact van dit GirlsSuperTrio is het Rotterdamse punkrocktrio The Riplets. The Riplets zijn nu negen jaar actief en hebben vele zalen in binnen- en buitenland op z'n kop gezet. Hun show geldt als rauw en zeer energiek. Vorig jaar oogsten de dames lovende recensies met hun tour met dj Lady Aïda. The Riplets hebben twee albums uitgebracht en meerdere vaak vertoonde videoclips.

Het Haagse Mellow Yellow maakte vorig jaar een vliegende start. Vers uit de Koorenhuis bandcoachingstraject wonnen de meiden de Highschool Music Competition en stonden op bijna al regionale festivals. Mellow Yellow speelt soepele funkpop met een keur aan andere dansbare invloeden. Voor het optreden in Bazart is de jonge Haagse punkrockband No Tomorrow (voormalig Reverted) aan het SuperTrio toegevoegd.

Wanneer: Vrijdag 11 mei, 20:00
Entree: 5,50 (inclusief garderobe)
Locatie: Bazart / Loosduinsekade 725 Den Haag

Websites:
www.bazart.nl
www.riplets.com
www.mellowyellowmusic.nl

Voor meer info:

Hedde Meima, PR Bazart
publiciteit@bazart.nl
06 42209809


---- --