Ingezonden persbericht


Gratis verhaal + foto's
380 woorden

DJLuuk.NL haalt Speed Dating naar Delft!

"Er is veel behoefte om tijdens disco-avonden iets te doen met dating voor singles, een groep die in Nederland nog steeds groeiende is." DJLuuk.NL hoort steeds vaker dat singles daarbij vooral warmlopen voor Speed Dating. "Een leuke manier om op één avond een groot aantal singles in je eigen leeftijdscategorie van het andere geslacht persoonlijk te ontmoeten. Ze komen er vanuit heel Nederland naar toe."

In Club Wesseling zal het concept op vrijdag 11 mei voor het eerst Delft aandoen. Tussen 22.00 en 03.00 uur. Ook niet-singles zijn dan welkom op een avond met 70's, 80's en 90's muziek van DJLuuk.NL. "Iedereen kan alleen naar een Speed Dating-avond. Je ontmoet op één avond meerdere singles. Iedereen is er voor dezelfde reden. Hierdoor zal het een veel minder enge ervaring zijn, dan bijvoorbeeld een compleet vreemde in een bar aanspreken. In tegenstelling tot blind dates ervaar je gelijk of er een chemische energie is, zonder dat je een hele avond met een persoon 'opgescheept' zit."

Hoe werkt het? Singles hebben 11 mei de kans om minimaal 20 personen van het andere geslacht te leren kennen. Om 22.30, 23.30, 00.30 en 01.30 uur kunnen zij een uur lang telkens drie minuten kennismaken met in totaal twintig personen. Je moet je daarvoor vooraf opgeven bij Speed Date Master Artjom Maximov. Hij loopt rond en maakt een lijst. Is die lijst van 20 personen vol, dan kunnen geïnteresseerden zich alvast melden voor het volgende uur. De dames krijgen een vaste plaats achter de tafel, ook weer op aanwijzing van Artjom, die ook de tijd bijhoudt. De heren schuiven elke drie minuten een plaats op.

Maximov: "Probeer als je meedoet je een beetje voor te bereiden, want drie minuten is erg kort. Vragen als 'wie ben je' en 'wat doe je' liggen natuurlijk voor de hand, maar ook originele vragen zoals 'welke dag in je leven zou je graag over doen' of 'mag ik je schoenen zien?' Nadat je hebt kennisgemaakt is er op de dansvloer bij DJLuuk.NL uiteraard nog meer gelegenheid door te praten of lekker te dansen. Bij deze speed dating is het niet zo dat er geen gelegenheid is tot het uitwisselen van emailadressen, dat is wel toegestaan."

De entreeprijs is slechts vijf euro. Meer informatie op www.clubwesseling.nl of www.djluuk.nl.

DJLuuk.NL

Telefoon: 06-23643220
E-mail: info@djluuk.nl
Website: www.djluuk.nl


---- --