Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 4 mei 2007

Extra koopavond op 18 mei
Krassen voor Proef Amersfoort

Binnenkort gaat het culinaire festival Proef Amersfoort van start. De winkeliers van de Amersfoortse binnenstad delen volop mee in de feestvreugde: wie op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei een aankoop doet, krijgt een kraskaart. Drie keien krassen op een rij betekent vier gratis keitjes voor Proef Amersfoort.

De winnaars van de krasactie kunnen hun kaarten inleveren aan de kassa's van Proef Amersfoort, dat van 17 t/m 20 mei plaatsvindt op De Hof. Zij krijgen dan vier keitjes cadeau, waarmee ze op het festival kunnen betalen. Op vrijdag 18 mei is er mede ter gelegenheid van Proef Amersfoort een extra koopavond in de binnenstad.

De actie is een initiatief van de ondernemers van de binnenstad Amersfoort, verenigd in de Stichting Binnenstadsmanagement. Ter promotie van de winkels in de binnenstad worden er het gehele jaar door aantrekkelijke consumentenacties georganiseerd. Dit jaar worden er onder andere acties verwacht in samenwerking met de Amersfoortse Familiedagen, Dutch Open Tennis, ParkeerService Amersfoort en Kerst in Amersfoort. Meer informatie is te vinden op www.binnenstadamersfoort.nl

Noot voor de redactie (