Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Voorstelling theaterstuk 'Tijd voor Nieuwendam'

Namens het Buurttheater Nieuwendam willen wij u uitnodigen voor de voorstelling van het theaterstuk 'Tijd voor Nieuwendam', op 11 mei a.s. om 20.00 uur of 12 mei a.s. om 15.30 in de Grote Zaal van de Muziekschool Noord. Het stuk is voor het buurttheater geschreven door Khalid Boudou en bewerkt door theatermaker en regisseur Gonca Yalciner.

Het stuk speelt zich af in Nieuwendam rond de bloemenstal van Tante Jannie en wordt gespeeld door bewoners uit Nieuwendam, die zelf ook hun kostuums bedacht en gemaakt hebben. Er is verder gewerkt met een decor en rekwisietengroep, een audiovisuele groep en een grimeergroep. Buurtbewoners en leerlingen van verschillende basisscholen hebben aan de totstandkoming van het theaterstuk meegewerkt, in totaal 100 mensen. Het buurttheater is een initiatief van de projectgroep Opbloeiend Noord (Stichting het Kunstgebouw, Stichting KansWeb -buurtcentrum de Gouwe en buurtcentrum 't Zwanenmeer - de Openbare Bibliotheek Amsterdam, de Muziekschool-Noord, Aanjager NDN)

Omdat het aantal plaatsen beperkt is zouden wij graag van u vernemen welke voorstelling u wilt bezoeken en of u introducés meeneemt. U kunt zich aanmelden via het emailadres stellameulenbelt@bmc.info

Met vriendelijke groet
Projectgroep Opbloeiend Noord,

Bericht verstuurd door :
Anna Tol
Afdeling Marketing
OBA(TM) - Openbare Bibliotheek Amsterdam
Keizersgracht 440
1016 GD Amsterdam
t. 020 - 5230789
f. 020 - 5230948