Ingezonden persbericht


Gender Concerns International

Den Haag, 9 Mei 2007

Persbericht

Jeugd voor

Gender Gelijkheid en Gender Rechtvaardigheid

Evenement No. Een

Op 11 Mei 2007 organiseert de Nederlandse ontwikkelingsorganisatie Gender Concerns International de "Do You Care Avond". Deze evenement vormt het eerste optreden in de serie van multiculturele evenementen die GCI op programma heeft. Maak maatschappelijke participatie van jeugd een interessante uitdaging is het doel van deze serie.

Samen met Stichting Yes I Care, onder het thema Stage voor goede doelen wordt een Multiculturele Evenement georganiseerd. Deze evenement is bedoeld voor jongeren in Rotterdam en omstreken. Verschillende jongerenorganisaties en onderwijsinstellingen in de regio nemen deel aan deze evenement om het een succes te maken.

Gender Concerns International vindt dat de issue van Gender-Gelijkheid en Gender-Rechtvaardigheid interessante onderwerpen zijn voor ons jeugd. Wij moeten creatieve en interessante pogingen doen om jongeren voor het goede doelenwerk bewust te maken. Gender Concerns International geeft altijd bijzondere aandacht aan de jeugd als echte bron voor maatschappelijke transformatie. Voor ons is de waarde van jongerenparticipatie aan Gender-Gelijkheid en Rechtvaardigheid een zeer fundamenteel mechanisme voor het veranderen van de huidige en toekomstige plaatje (stand van zaken) van Gender-Gelijkheid en Rechtvaardigheid binnen en buiten Nederland. Geef ons Uw steun deze keer. Bedankt.

Datum: 11 Mei 2007

Tijd: 17:30-23:00

Plaats: Theater de Uitstek/ Zwijndrecht

Meer informatie: Sabra Bano, directure, Mobile: 06 53965784

Event Organizers: Yeliz Yilmaz en Zahra Yusuf

Www.genderconcerns.nl en www.yesicare.nl

EINDE PERSBERICHT


---

Gender Concerns International

Benoordenhoutseweg 23, 2596 BA, The Hague

T: +31 (0) 70 - 31 42 461, F: + 31 (0) 70 - 31 42 462

E: Info@genderconcerns.nl

W: www.genderconcerns.nl

Note:

Gender Concerns International (GCI) is een in Nederland gevestigde internationale Vrouwen en ontwikkelingsorganisatie, dat zowel op nationaal als internationaal niveau opereert. Nationale initiatieven en nationale steun kan aanmerkelijk bijdragen aan onze internationale samenwerkingsprojecten. GCI werd in januari 2004 opgericht door een groep experts en specialisten met professionele werkervaring en interesse in de genoemde werkvelden.