Ingezonden persbericht


Persbericht

Swyx heeft sterkste eerste kwartaal ooit met elke vijf minuten een nieuwe, geregistreerde gebruiker

~ Omzet van IP-telefonie-aanbieder is met 30% toegenomen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar ~

11 mei 2007 - Swyx, leverancier van op softwaregebaseerde IP-telefonieoplossingen, maakt de resultaten van zijn eerste kwartaal bekend. De omzet in de belangrijkste markten in periode januari tot en met maart is toegenomen met meer dan 30% in vergelijking met diezelfde periode in 2006. De belangrijkste groeigebieden zijn Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland en Scandinavië. In heel Europa heeft Swyx meer dan 7.500 systemen geïmplementeerd voor 300.000 gebruikers. Hiervan zijn 200.000 gebruikers in de afgelopen twee jaar toegevoegd. Tijdens CEBIT in maart gaf Swyx aan toe te willen treden tot de Hosted en Fixed-Mobile Convergence-markten met producten die in de tweede helft van 2007 beschikbaar zullen zijn.

Eind 2006 meldde Swyx een omzetgroei van 200% ten opzichte van dezelfde periode in 2004. Hiermee verdrievoudigde het bedrijf de omzet in twee jaar tijd.

"Dit zijn de sterkste eerste kwartaalcijfers in onze historie. Deze cijfers bevestigen onze strategie om 'pure' op softwaregebaseerde IP-communicatieoplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij de veranderende eisen van de markt. Deze verschuiven van traditionele en hybride telefonieproducten naar netwerk-centric software-oplossingen die gebaseerd zijn op onze 'communications engine'-benadering", zegt CEO Guenter Junk. "De afgelopen twee jaar hebben we significante investeringen gedaan in de belangrijkste Europese markten en kanalen. Ik ben blij om te zien dat zowel Swyx als zijn partners het verwachte succes behalen. De resellers halen voordeel uit deze investeringen en hun feedback is een grote aanmoediging."

Hij vervolgt: "De volgende fase is om dit succes door te zetten door onze partners blijvend te ondersteunen en daarnaast te innoveren door een vooruitstrevend research- en ontwikkelingsprogramma. Hierdoor blijft SwyxWare voorloper op het gebied van IP-communicatietechnologie terwijl het zich in de toekomst ontwikkelt."

Voor meer informatie bezoek onze website: www.swyx.com.

(311 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Swyx
De communicatiemotor

Swyx ontwerpt grensverleggende op software gebaseerde communicatie-oplossingen met de overtuiging dat technologie aantoonbare business value en productiviteit moet bieden. Swyx wil voortdurend de beste oplossingen bieden voor zakelijke partners en klanten om hen een voorsprong te geven.

Het bedrijf is opgericht in 1999. Het hoofdkantoor staat in Dortmund, Duitsland. Swyx heeft intussen kantoren over heel de wereld. Het bedrijf wordt gezien als marktleider in Europa.

SwyxWare is een eenvoudig te installeren en onderhouden puur op software gebaseerd systeem. De Swyx-oplossing is gebaseerd op bekende Microsoft® Windows® applicaties. De oplossing is ontworpen om naadloos te integreren met bestaande zakelijke software, waaronder alle financiële en business process management tools. Het biedt het aanpassingsvermogen van een business-class communicatie-oplossing dat meegroeit met een bedrijf. Het levert sterke zakelijke communicatie, dat simpel, snel en eenvoudig te installeren en beheren is. Hierdoor hebben bedrijven de volledige controle en kunnen zij beter voldoen aan de wensen van klanten, waar ze zich ook bevinden.

In Nederland wordt Swyx gedistribueerd door Intratel en SDC Logistics.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com