Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen - Vrouw in café bedreigd                          |
Een 31-jarige man uit Deventer is donderdagavond (10/05) door de politie aangehouden nadat hij in een café aan de Beukerstraat een 43-jarige vrouw uit Zutphen had bedreigd.

De politie kreeg rond 22.00 uur melding van de bedreiging en kreeg tevens een goed signalement door. De politie zag de verdachte lopen en hield hem aan wegens bedreiging. In de politieauto onderweg naar het bureau begon hij de politie te beledigen en uit te schelden. Onderzoek wees uit dat hij na een woordenwisseling in het café een bierglas kapot sloeg en de vrouw en andere bezoekers bedreigde. De politie sloot de man voor verder onderzoek op in een cel. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

|     |Twello - Politie houdt zwartrijder aan                    |
De politie heeft donderdagavond (10/05) op het Stationsplein een 33-jarige vrouw uit Delfzijl aangehouden die zonder een geldig plaatsbewijs in de trein zat.

Medewerkers van de Spoorwegpolitie hadden de vrouw rond 19.25 uur aangehouden omdat zij geen geldig plaatsbewijs had. Bovendien was zij niet in het bezit van een identiteitsbewijs en had zij een valse naam opgegeven. De politie hield de vrouw aan en bracht haar naar het politiebureau. De politie vroeg de vrouw opnieuw naar haar identiteit. Zij gaf opnieuw verkeerde gegevens op. De politie bracht de vrouw over naar het politiebureau in Doetinchem waar haar juiste identiteit zal worden vastgesteld. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

|     |Twello - tiener aangereden                                |
Een 16-jarige tiener op de fiets is donderdagochtend (10/05) gewond geraakt bij een aanrijding op de rotonde aan de Thorbeckelaan. De politie wil de bestuurder van de betrokken zwarte auto graag spreken.

Het meisje fietste omstreeks 08.20 uur de rotonde vanaf de Thorbeckelaan op en wilde rechtdoor de Van Genthstraat infietsen. Vanaf de Maarten Tromplaan naderde een zwarte auto. Deze reed de rotonde op en raakte de fietsster. Zij kwam hierdoor ten val en later bleek dat zij schouder en heupletsel had opgelopen. De bestuurder reed verder richting de Beethovenlaan. De politie wil graag in contact komen met deze bestuurder en eventuele getuigen van het ongeval. Zij kunnen bellen met 0900 - 8844.

Einde berichten
---

Anton de Ronde voorlichter politie Noord- en Oost-Gelderland email: anton.de.ronde@no-gelderland.politie.nl telefoon 055 - 5486052

---- --