Ingezonden persbericht


Persbericht: Integrale vraag brengt vier bureaus bijeen

Weesp, 10 mei 2007 - De vraag naar integrale commerciële dienstverlening in de bouw is de afgelopen jaren explosief gestegen. Ontwikkeling van onderscheidend voordeel en klant- en marktgerichtheid wordt door steeds meer bouwers herkend als de remedie tegen prijsconcurrentie. Uit recent onderzoek van het Economisch Instituut voor de Bouwnijverheid (EIB) blijkt dat nog altijd meer dan 75% van de aannemers scherpe prijsconcurrentie ziet als belangrijkste knelpunt in de bedrijfsvoering. Om zich daaraan te onttrekken professionaliseert de bouw in hoog tempo haar marketing en acquisitie. Daarbij vraagt zij ondersteuning van marktonderzoekers, marketing adviseurs en trainers commerciële vaardigheden. Dat heeft vier daarin gespecialiseerde bureaus tot samenwerking gebracht onder de naam De Bouwer & Partners.

De partners zijn alle vier gespecialiseerd in bouw en vastgoed. Ze hebben daarin elk hun eigen zelfstandige positie en discipline: USP Marketing Consultancy uit Rotterdam doet marktonderzoek, Bureau de Bont uit Amersfoort geeft advies op het gebied van business- en organisatieontwikkeling, Avantage training en advies uit Nijmegen verzorgt commerciële training en coaching en De Bouwer & Goslinga is gespecialiseerd in bouwmarketing. Elk van de bureaus blijft als zodanig zelfstandig actief.

Gezamenlijk hebben de bureaus alle disciplines in huis om klanten die in integrale projecten bediend willen worden van dienst te zijn. Door projectmatig samen te werken sluiten onderzoek, advies en training naadloos op elkaar aan. Dat scheelt in coördinatie en afstemming en vertaalt zich in nauwsluitend maatwerk, een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding, kortere doorloop- en terugverdientijden en een soepel proces.

De formele bekrachtiging van de samenwerking tussen De Bouwer & Goslinga, Bureau de Bont, USP Marketing Consultancy en Avantage Training en Advies is de kroon op jaren van steeds intensievere samenwerking tussen de bureaus. Met ieder een eigen expertise brengen de bureaus een schat aan know how en ervaring in op het gebied van marketing, onderzoek, advies en training. De netwerkorganisatie De Bouwer & Partners telt zo'n vijftig commercieel specialisten voor bouw en vastgoed.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ing. Syto Goslinga
Tel: 0294 450585 / 0653205762
E-mail: info@debouwer.nl
Website: www.debouwer.nl

De Bouwer & Partners is een netwerkorganisatie van:

De Bouwer & Goslinga uit Weesp
USP Marketing Consultancy uit Rotterdam
Bureau de Bont uit Amersfoort en
Avantage Training en Advies uit Nijmegen


---- --