Ingezonden persbericht


*noSun reizen introduceert Zuid Europa label 'Active Sun'*

/Succesvolle reisformule wordt verder uitgebreid naar Zuid Europa/

De Enschedese reisorganisatie noSun reizen, bekend van haar reizen naar minder zonnige bestemmingen, introduceert het nieuwe label 'Active Sun'. Met Active Sun richt de organisatie zich op singles en alleenreizenden, die op een actieve manier kennis willen maken met Zuid Europa.

Door het succes van de actieve groepsreizen naar Noord-Europese landen organiseert de tour operator met Active Sun nu ook actieve groepsreizen naar Frankrijk, Oostenrijk, Portugal en Italië. Hiermee wil Active Sun benadrukken dat landen die traditioneel gezien geassocieerd worden met zon-, zee- en strandvakanties zich zeker ook voor avontuurlijke reizen lenen.

De reizen bestaan uit actieve bezigheden als wandelen, kanoën en mountainbiken, maar bieden tussendoor ook rustige activiteiten zoals het bezoeken van interessante musea en dorpjes. 'De vraag naar een combinatie van heerlijk ontspannen en actief genieten is de afgelopen jaren flink gegroeid', aldus directeur Martijn Boshuis. 'Uitbreiden van ons aanbod lag voor de hand. We hebben ons succesvolle concept gewoon in een andere context geplaatst'.

De reizen van Active Sun zijn geschikt voor alle personen tussen de twintig en veertig jaar, die met behulp van een vol en gevarieerd programma kennis willen maken met het zonnige Zuiden. Alle zonnige en avontuurlijke reizen die Active Sun aanbiedt zijn te vinden op de website, www.activesun.nl
. Via deze website is het tevens mogelijk de reizen te boeken en om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief, welke de reizigers op de hoogte houdt van nieuwe reizen en aanbiedingen.

Noot voor de redactie: (

Ingezonden persbericht