Aladdin HASP wint Frost & Sullivan Award voor productinnovatie

Aladdin marktleider Software Digital Rights Management

IJsselstein, 11 mei 2007 - Aladdin HASP wint de 2007 Global Frost & Sullivan Award voor productinnovatie. Aladdin ontving de prijs voor zijn innovatie in het verschaffen van betrouwbare beveiliging, licensering en distributieoplossingen voor software-ontwikkelaars. Daarnaast heeft Frost & Sullivan Aladdin benoemd als marktleider op het gebied van Software Digital Rights Management (DRM).

Uit de analyse van Frost & Sullivan komt naar voren dat Aladdin ver voorop loopt ten opzichte van zijn concurrenten. Frost & Sullivan wijdt dit aan de groei die Aladdin doormaakt, door de focus op technologische innovatie. De organisatie biedt zowel een op hardware- als software gebaseerde beveiliging- en licenseringoplossing. Hierdoor is het voor klanten gemakkelijk om de oplossing te integreren met hun bedrijfsprocessen.

Aladdin speelt met zijn HASP SRM-productserie in op de groeiende concurrentie in de markt van software-ontwikkeling. Met HASP SRM biedt Aladdin een hoge mate van flexibiliteit. Software-ontwikkelaars beschermen en licenseren hun producten met HASP SRM gedurende de hele levenscyclus. Daarmee zijn zij ervan verzekerd dat ze geen omzet mislopen.

"Het is voor ons een eer dat we de Frost & Sullivan Award voor productinnovatie hebben ontvangen. Het betekent een erkenning van Aladdin's HASP leiderschap binnen de software DRM-markt", aldus Avi Barir, vice president software DRM bij Aladdin Knowledge Systems. "Door continu in te spelen op de behoeften van onze klanten met de HASP-technologie en door tegemoet te komen aan de laatste trends op het gebied van distributie en licensering, bevestigt Aladdin dat het betrouwbare software DRM-oplossingen biedt die worden gewaardeerd door zowel ontwikkelaars als gebruikers.

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.Aladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.