Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Avaya benoemt Richard van den Oudenalder tot Sales Manager Business Partners Nederland

TER PUBLICATIE: 11 mei 2007

Nieuwegein - Avaya, Inc. (NYSE: AV), leverancier van communicatieapplicaties, -software en -diensten aan de zakelijke markt, benoemt Richard van den Oudenalder (40) tot Sales Manager Business Partners Nederland. In zijn nieuwe functie is hij binnen Avaya eindverantwoordelijk voor de Nederlandse verkoop via kanaalpartners. Daarnaast gaat hij deel uitmaken van het managementteam van Avaya. Van den Oudenalder volgt Jaco Pesschier op die vertrekt naar Avaya Business Partner HIG Telecommunicatie.

Richard van den Oudenalder werkt een jaar bij Avaya als Account Manager voor het indirecte verkoopkanaal. Voordat hij bij Avaya in dienst kwam, werkte Van den Oudenalder acht jaar bij Cisco waar hij onder andere de functie van Senior Channel Account Manager bekleedde. In deze periode heeft hij zich ingezet voor de uitbouw van het indirecte kanaal.

"Richard van den Oudenalder heeft veel ervaring in het indirecte sales-kanaal. Daarnaast heeft hij zich het afgelopen jaar binnen Avaya geprofileerd als een bekwame manager met oog voor partnerwensen. Dit maakt hem de ideale leidinggevende voor het Nederlandse partnerkanaal-sales-team. We hebben het volste vertrouwen dat hij de Nederlandse verkoopgroei nog verder zal stimuleren", zegt Chris de Jongh, Managing Director van Avaya Nederland. "We zijn verheugd dat we zo snel een uitstekende opvolger voor Jaco Pesschier hebben gevonden. Pesschier heeft zijn rol binnen Avaya altijd op een persoonlijke wijze en met veel inzet vervuld. Avaya wenst hem heel veel succes in zijn nieuwe functie bij HIG Telecommunicatie."

"Richard van den Oudenalder gaat zich op korte termijn ook bezig houden met het uitbreiden van het indirecte sales-team. Avaya maakt momenteel een aanzienlijke groei door. Zo is het aantal Business Partners in met name het mkb-segment enorm toegenomen. Het aandeel van Avaya in deze markt is gestegen tot maar liefst twintig procent", aldus De Jongh.

Over Avaya
Avaya levert oplossingen voor Intelligent Communications waarmee klanten hun onderscheidend vermogen kunnen vergroten om zo de concurrentie voor te blijven. Meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder meer dan 90% van de Fortune® 500, vertrouwen op Avaya-oplossingen voor IP-telefonie, Unified Communications, Contact Centers en Communications Enabled Business Processes. Avaya Global Services biedt organisaties van iedere omvang een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning.

Ingezonden persbericht