Jeugdtheaterschool Jeugdpodium speelt Ellendige Avonturen


Komische familievoorstelling in Bussum en Eemnes

BUSSUM/EEMNES, 20070504 -- `De ellendige avonturen van Lemony Snicket' is een komische familievoorstelling. De voorstelling bevat veel humor, muziek, spanning en is bij vlagen ontroerend. De voorstelling wordt gespeeld door jongeren in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar.

Op een ellendige dag in hun leven krijgen de kinderen Baudelaire (Klaus, Violet en Bernadetje) te horen dat hun ouders op mysterieuze wijze zijn omgekomen bij een brand. De kinderen Baudelaire worden vervolgens ondergebracht bij hun achterachterachterachteroom, de gemene en sluwe graaf Olaf. Olaf wil echter alleen maar het enorme fortuin hebben dat de kinderen Baudelaire na de dood van hun ouders hebben geerfd. Als dit ontdekt wordt, worden de Baudelaires van de ene maffe naar de andere maffe voogd gestuurd. Zo komen ze bij een zweverige waarzegster, een vreemd echtpaar dat alleen maar wezen opneemt omdat ze `in' zijn, een gekke tante en komen ze zelfs op een kostschool terecht. Elke keer weer worden ze door graaf Olaf achtervolgd die aast op het fortuin.

Voorstellingen:

In het Elckertheater, Molenlaan 11, 1401 TH Bussum
vrijdag 11 mei om 20.30 uur
zaterdag 12 mei om 14.00 uur
reserveren www.elckertheater.nl of 035-6989389

In het openluchttheater de Lieberg op het terrein van Goois Natuurreservaat (GNR) aan de Heidelaan te Eemnes (grens Hilversum), zie http://www.delieberg.nl :
zondag 13 mei 15.00 uur
reserveren niet mogelijk.





Ingezonden persbericht