Socialistische Partij afdeling Oss
Gewonnen!

10-05-2007 * De gemeente Oss heeft de landelijke titel 'Meest innovatieve en meest veelbelovende 'Work First project' in de wacht gesleept met het project 'Werkende weg'. Oss ontving deze prijs op donderdag 10 mei tijdens het eerste Divosa congres over 'Work First' in Nederland.

'Ze hebben gewoon 'n steuntje in de rug nodig'

Bij het particuliere re-integratiebedrijf SHD is het nieuws dat de gemeente Oss de landelijke titel voor het meest innovatieve en meest veelbelovende Work First-project in de wacht heeft gesleept met blijdschap ontvangen. In de loods aan de Alanenweg worden sinds de start van het project langdurig werklozen begeleid en voorbereid op hun terugkeer op de arbeidsmarkt.

Teun van der Lee en wethouder Chris Ermers

Zij hebben gewoon een extra steuntje in de rug nodig, dat ze van ons krijgen. Maar ze moeten het vervolgens wel zélf zien te rooien." Wethouder Chris Ermers is namens de gemeente eveneens verguld met de prijs, die werd uitgereikt op het Divosa congres in Amsterdam: "Er zat geen award aan vast, maar de titel is wat ons betreft voldoende. Het is het bewijs dat we met Werkende Weg de juiste weg zijn ingeslagen."
Zie ook:

* SP wethouder Chris Ermers: "Oss genomineerd voor landelijke prijs Work First"