Ingezonden persbericht

Schoonmakers gezocht voor docusoap SBS6!

De schoonmaakbranche gaat in samenwerking met I Care Producties een docusoap maken voor de zender SBS6. De docusoap laat de flexibele werkomstandigheden, de veelzijdigheid en de maatschappelijke relevantie van het schoonmaakvak zien, die voor buitenstaanders nog wel eens onzichtbaar blijven. En daar wil de branche - in het kader van de imagocampagne - graag verandering in brengen!

In een achtdelige serie volgt SBS6 de belevenissen van werknemers in de schoonmaakbranche in verschillende specialismen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor een zestal frisse, krachtige en enthousiaste persoonlijkheden met een verschillende achtergronden, die ieder op hun eigen manier trots zijn op hun vak. We volgen de zes hoofdpersonen tijdens hun werk. Elke aflevering wordt een aantal van de hoofdrolspelers één hele dag gevolgd; van vertrek van huis tot ze weer thuiskomen. Naast de schoonmakers maken we ook kennis met mensen die in het dagelijks leven te maken krijgen met de schoonmakers. Bijvoorbeeld managers van bedrijven, mensen die slachtoffer zijn geworden van brand of waterschade, patiënten en verplegend personeel en natuurlijk collega's.

Geef nu de toekomstige hoofdrolspeler op!
Voor deze docusoap zijn we opzoek naar zes enthousiaste en inspirerende personen die een kijkje achter de schermen van het echte leven van de schoonmaker willen geven. Zijn uw medewerkers trots op hun vak en laten zij Nederland graag het belang en de veelzijdigheid van de branche zien? Met andere woorden, heeft u toppers in uw bedrijf die passen bij dit profiel? En vindt u het belangrijk dat de schoonmaakbranche meer erkenning en aandacht krijgt?
Download dan hier het inschrijfformulier en schrijf uw medewerker(s) vóór 1 juni 2007 in en wie weet straalt één van uw werknemers binnenkort als een echte 'soapie' in deze spannende en stijlvolle docusoap.

Heeft u nog vragen?
Stuur een mail naar deschoonmaker@icareproducties.nl of bel naar Lineke Awater
(035-7733500). Kijk voor meer informatie over de producent van dit programma op http://www.icareproducties.nl/

Uitschrijven