Esprit Telecom maakt einde aan ondoorzichtige tariefstructuren

11.05.2007 / 11:02 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Esprit telecom

Esprit telecom

Esprit Telecom maakt einde aan ondoorzichtige mobiele tariefstructuren

Amsterdam, 11 mei 2007 - Het ministerie van Economische zaken constateerde het al. De Telegraaf publiceerde het gisteren: de tariefstructuren van de Nederlandse mobiele telecom markt zijn erg misleidend. Esprit Telecom - leverancier van telecommunicatiediensten aan de zakelijke markt- maakt hier een einde aan. Vanaf vandaag biedt Esprit haar mobiele diensten aan met een transparante en scherpe tariefstructuur.

Esprit Telecom heeft vandaag haar productportfolio uitgebreid met mobiele telefoniediensten. Door een heldere en transparante tariefstructuur onderscheidt Esprit Telecom zich van andere aanbieders van mobiele telecomdiensten. Een tariefstructuur zonder verborgen of onverwachte kosten. Esprit Telecom levert alleen SIM-only diensten waardoor de vaste kosten tot een minimum beperkt blijven. De telecommanager kan via een internetpagina de belplafonds zelf instellen. Via het bestaande netwerk van KPN/Telfort biedt Esprit Telecom een betrouwbare en bedrijfszekere dienst met een zeer goede dekking.

'Deze nieuwe dienst is voor Esprit Telecom een volgende stap om direct financieel voordeel voor onze klanten te genereren en ons productportfolio voor de zakelijke ICT diensten verder uit te breiden', zegt Piet Grootenboer, Algemeen directeur van Esprit Telecom. 'Het wordt straks nóg interessanter zodra we de verschillende diensten met elkaar gaan integreren en de gebruikers ongemerkt schakelen tussen mobiele netwerken, vaste lijnen of datanetwerken... Esprit maakt dit mogelijk!'.

Over Esprit Telecom
Esprit Telecom startte in 1993 als eerste alternatieve telecomprovider naast KPN, en is nu een van de belangrijkste aanbieders van telecommunicatiediensten met een compleet portfolio van telefonie-, data- en Internetdiensten voor de groot- en kleinzakelijke markt, overheden en non-profit instellingen. Esprit Telecom is o.a. voorkeursleverancier voor de BTG (Vereniging BedrijfsTelecommunicatie Grootgebruikers), de overheid in het kader van 'OT 2006', KHN (Koninklijke Horeca Nederland), Uneto-VNI, NVG (Nederlands Verbond van de Groothandel).

Kijk voor meer informatie op: www.esprittelecom.nl of neem contact op met Jessica Ligori
020 5711 711