Gemeente Breda

Uitstel asfalteren Oosterhoutseweg

De Gemeente Breda heeft het voor deze dagen aangekondigde asfalteren van de Oosterhoutseweg tot nader bericht uitgesteld. Vandaag worden nog enkele noodzakelijke werkzaamheden uitgevoerd in het afgesloten werkvak tussen Donkerstraat en Hoolstraat waarna deze weg tijdelijk wordt opengesteld voor doorgaand autoverkeer tussen Breda en Oosterhout.

De reden voor deze maatregel is dat de komende dagen zoveel regen wordt verwacht, dat de kwaliteit van het asfalt niet gegarandeerd kan worden. Vóór het aanbrengen van de bovenste asfaltlaag moet de weg eerst gestraald worden. Daarbij is het noodzakelijk dat het wegdek geheel droog is. Dat is de komende dagen helaas nauwelijks te verwachten. Zoals in een pas verspreid Breda Bericht al was aangegeven kunnen slechte weersomstandigheden leiden tot uitstel van de asfalteringswerkzaamheden. Dat is nu dus het geval. Om onnodige afsluitingen te voorkomen stelt de gemeente vandaag, vrijdag 11 mei vanaf 16.00 uur, de weg tijdelijk open voor het doorgaande verkeer tussen Oosterhout en Breda en terug.

Zodra de asfalteringswerkzaamheden wel weer uitgevoerd kunnen worden gaat de weg weer dicht. De inwoners van Teteringen worden dan opnieuw door middel van een Breda Bericht geïnformeerd.

Breda, 11 mei 2007