Gemeente Teylingen


Mag ik u even voorstellen?

11 mei 2007

PERSBERICHT 11 mei 2007 - Vanaf komend theaterseizoen verwelkomen deze vrijwilligers u bij één van de prachtige voorstellingen in Theater Het Trefpunt. Het is de bedoeling dat het theater op den duur helemaal zelfstandig gaat draaien op vrijwilligers. Tot die tijd stuurt de gemeente Teylingen Theater Het Trefpunt nog aan.

Foto vrijwilligers

Van programmering tot publiciteit: de nieuwe vrijwilligers gaan alles ondersteunen wat met het theater in Warmond te maken heeft. De gemeente Teylingen wil dat het theater in de toekomst zelfstandig gaat draaien met inzet van vrijwilligers. Tot voor kort rekende het theater voor steun op Jolande Crama, een vrijwilligster uit Warmond. Door andere werkzaamheden moest zij haar werk helaas stopzetten. De gemeente is dan ook erg blij met de komst van het nieuwe team van enthousiaste vrijwilligers.

Door bezuinigingsmaatregelen is het theater afhankelijk van vrijwillige hulp. Het is daarom belangrijk dat de groep van vrijwilligers wordt uitgebreid. De gemeente zet zich hiervoor in en stuurt de instelling aan, totdat hiervoor een oplossing is gevonden. Het Trefpunt krijgt ook hulp van theater `t Onderdak, waarmee zij intensief samenwerkt.

Vrijwilligers gezocht

Het theater kan best nog meer hulp gebruiken. Vooral op het gebied van financiën, publiciteit en bij de opbouw van de theaterzaal zijn meer vrijwilligers nodig. Ook mensen met bestuurlijke ervaring zijn welkom. Wilt u theater Het Trefpunt helpen? Mail dan naar Dieke van Venrooij, e-mailadres: d.vanvenrooij@teylingen.nl.

Gemeentewinkel