Politie Midden- en West Brabant

Persberichten vrijdag 11 mei district Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 11 mei 2007

Openbare schennis

PUTTE: De politie kreeg op donderdagavond even voor 22.00 uur melding van openbare schennis. Een 16-jarige inwoonster van Putte was even tevoren de hond aan het uitlaten in de Ligusterstraat. Hier stond een man zich te bevredigen. Toen het meisje om hulp riep is de man ervandoor gegaan.

Man aangehouden na bedreiging

BERGEN OP ZOOM: De politie hield op donderdagavond een 22-jarige man uit Bergen op Zoom aan voor bedreiging. De man zou even tevoren als bestuurder van een auto achter een 20-jarige automobilist uit Hoogerheide hebben gereden op de Pastoor Jutenlaan. De 20-jarige man merkte dat de bestuurder achter hem niet genoeg afstand hield. Hij remde hierdoor licht af. De andere bestuurder haalde hem in en dwong hem te stoppen door zijn auto tot stilstand te brengen. Hij trok de
20-jarige man uit zijn auto en bedreigde hem. Hierna is hij weggereden. De man uit Hoogerheide belde de politie. Deze hield de man aan en verhoorde hem. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Waarschuwing voor oplichting

OUD GASTEL: De politie heeft melding gekregen van oplichting. Afgelopen weken biedt een onbekende man zijn diensten als reparateur van gereedschap aan bij bedrijven aan de Stoofstraat. Hij vertelt hierbij dat de eerst reparaties gratis zijn. Vervolgens moet men toch veel geld voor de reparaties betalen. De politie waarschuwt ondernemers en particulieren voor niet-erkende reparateurs.

Auteur: Inge Rijgersberg