Droombaancoaching vanaf de Zuidpool

11.05.2007 / 15:15 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Dreamjob

Dreamjob

Droombaancoaching vanaf de Zuidpool

Amsterdam, 11 mei 2007 - Dreamjob-coach Paul Kamphuis gaat aankomende winter op expeditie naar de Zuidpool. Op zichzelf al een unieke activiteit. Maar terwijl hij in de vrieskou tussen de pinguïns loopt, zal hij ook nog mensen in Nederland helpen. Middels de nieuwste communicatiemiddelen coacht Kamphuis zijn cliënten bij het vinden van hun droombaan. Zijn ontberingen en doorzettingsvermogen moeten de cliënten motiveren om hun droom ook waar te gaan maken. Op die manier vertaalt de coach zijn expeditie naar Antarctica in een 'expeditie naar een droombaan'.

Durven, delen, doen
Kamphuis traint sinds 2005 om de expeditie waar te kunnen maken. Zijn motto is daarbij 'durven, delen, doen'. Het is dan ook van groot belang zijn ervaringen te delen met anderen. En daarmee doelt de coach niet alleen op het vertellen van zijn verhaal. Hij wil juist anderen motiveren en stimuleren om stil te staan bij hun eigen dromen. Als men weet wat zijn of haar droom is, kan deze met de juiste instelling ook realiteit worden. Veel mensen lopen tegenwoordig echter vast: ze doen niet wat echt bij ze past, vooral als het hun werk betreft. Dreamjob is een coaching en trainingsbureau waarbij mensen worden geholpen hun droombaan te vinden of te creëren. Soms betekent dat op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever, maar soms is de huidige baan de juiste, mits er een andere draai aan wordt gegeven. En soms blijkt het starten van een eigen onderneming het pad naar de droombaan.

Unieke diensten
Dreamjob is een landelijke organisatie met ervaren coaches in heel Nederland, waaronder Paul Kamphuis in Leiden. De coaches brengen net als Kamphuis met zijn 'Expeditie naar een droombaan' ieder hun unieke dienst in, waardoor de cliënt een coaching- of trainingstraject kan samenstellen dat helemaal bij hem of haar past. Het succespercentage is hoog: 9 op de 10 mensen die door Dreamjob zijn gecoacht hebben het werk van hun dromen gevonden.

EINDE PERSBERICHT