Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout (11/05/07)

OOSTERHOUT NB, 11 mei 2007

Gewond na aanrijding

OOSTERHOUT: In de Strijenstraat vond donderdag 10 mei rond 17.30 uur een aanrijding plaats waarbij in totaal vier autos betrokken waren. Een 20-jarige vrouw uit Made botste met haar auto achterop de auto van een 25-jarige vrouw uit Oosterhout. Die botste op haar beurt tegen de voor haar rijdende auto van een 25-jarige Oosterhoutse. Deze vrouw tenslotte schoof weer door en botste op de auto voor haar, bestuurd door een 45-jarige Oosterhoutse.
De 20-jarige vrouw uit Made en de 25-jarige Oosterhoutse tegen wier auto zij was aangereden, zijn beiden voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht. Dit gebeurde omdat beide dames duizelig waren en last hadden van hun nek.

Bedrijfsinbraak

OOSTERHOUT: Tussen donderdag 10 mei 15.45 uur en vrijdag 11 mei 06.15 uur is ingebroken in een bouwkeet van een bedrijf aan het Landkaartje. Uit de bouwkeet werden onder andere diverse stuks gereedschap weggehaald. De politie heeft een aangifte opgenomen en stelt een onderzoek in. Technisch rechercheurs van de politie verrichten onder andere een sporenonderzoek.

Even een boodschap doen, auto weg

KAATSHEUVEL: Een 80-jarige man uit Sprang-Capelle is vrijdag 11 mei tijdens het boodschappen doen bestolen van zijn auto.
De man had zijn auto in de Hoofdstraat neergezet en was een winkel binnengelopen om een bestelling op te halen. Hij had daarbij zijn auto niet afgesloten en ook zijn sleutel in het contact laten zitten. Toen hij even later de winkel weer uitkwam, bleek zijn auto verdwenen te zijn. De geëmotioneerde man heeft bij de politie aangifte van diefstal gedaan. De politie schakelde voor de bejaarde man slachtofferhulp in. Ook hoorden agenten diverse getuigen. Andere politiemensen keken in de tussentijd in de omgeving uit naar de gestolen auto, een grijze Peugeot 307, voorzien van het kenteken 80-LJ-HJ. Dat had helaas geen resultaat. De auto staat inmiddels internationaal als gestolen gesignaleerd.

Auteur: Leonie van Ooijen