Dienstenbond CNV

Nieuws

11 mei 2007

Informatie over (concept) sociaal plan Mercurius

Door: a.kasper

Omdat niet uitgesloten kan worden dat de verhuizing van Mercurius en de hierdoor ontstane efficiëntere bedrijfsvoering gepaard zal gaan met boventalligheid van een aantal werknemers , hebben de bonden met uw werkgever onderhandeld over een sociaal plan. Bij boventalligheid komt het er op neer dat er meer werknemers beschikbaar zijn dan nodig voor het werkaanbod. Ontslag kan dan een gevolg zijn.

Om die reden is het belangrijk dat er al op voorhand goede afspraken zijn gemaakt.

Dit (concept) sociaal plan willen wij met de leden van de vakorganisaties bespreken waarna de leden het plan ter stemming wordt voorgelegd.
Hiervoor is op 22 mei aanstaande om 13.30 uur een ledenbijeenkomst belegd.
De bijeenkomst wordt gehouden in de bedrijfskantine en staat open voor leden van de vakbonden maar ook voor hen die lid willen worden. Neem uw ongeorganiseerde collega mee naar de bijeenkomst! Overigens kunnen alleen de leden van de vakorganisaties een stem uitbrengen over het sociaal plan.

Als er vragen zijn over deze info kunt u terecht bij Arie Kasper, bestuurder CNV Media. Het telefoonnummer is: 035-6460580.

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar
a.kasper@remove-this.cnvdibo.nl

Wij willen graag zoveel mogelijk e-mailadressen van de leden in de grafische sector hebben om hen snel te kunnen informeren of raadplegen. Als u een e-mail stuurt wordt dat adres voor die doeleinden bewaard, tenzij u aangeeft daar bezwaar tegen te hebben.