Muziektheatervereniging Amuze speelt "After Eight"


een theatervoorstelling over de 'onderkant van de liefde'

UTRECHT, 20070501 -- De bekroonde muziektheatervereniging Amuze speelt van 11 t/m 13 mei en 18 t/m 20 mei 2007 de productie "After Eight" over de `onderkant van de liefde' in cultuurcentrum Parnassos te Utrecht. After Eight is de nieuwe voorstelling van muziektheatervereniging Amuze. Alweer negen jaar op een rij is dit wederom een vernieuwende en muzikale voorstelling met veel zang en dans, en dit keer gebaseerd op teksten van jonge veelbelovende schrijvers zoals Tjitske Jansen, Eva Bauknecht, Mieke Hendrikse.

Het thema van deze productie is de `onderkant van de liefde', over passie die uit elkaar spat, over uit elkaar gaan, en het terugkijken in melancholie. Overal ter wereld ontstaan er vurige liefdes maar net zo vaak spatten diezelfde vurige liefdes uit elkaar. Het vuur van de liefde wordt soms het vuur van de wraak, een groot vurig conflict of juist een totaal gebrek aan vuur.

In deze voorstelling zullen diverse plekken op de wereld worden aangedaan, zowel in de scènes als in de muziek. In de intimiteit van een hotelkamer en in een publiek en druk restaurant likken personages zingend, dansend en spelend hun liefdeswonden.
Deze voorstelling leent zich niet voor een reguliere theaterzaal, ook andere locaties worden gedurende de avond gebruikt!

Speeldata : vrijdag 11 mei t/m zondag 13 mei, dagelijks om 20:30 uur en vrijdag 18 mei t/m zondag 20 mei, dagelijks om 20:30 uur
Locatie : theater Parnassos, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht
Kaarten : via de Amuze website www.amuze.org
Prijs : ¤ 9,50

Amuze
Stichting Amuze is een enthousiaste muziektheatervereniging van 12 spelers en 5 muzikanten uit Utrecht. Dit jaar brengt Amuze haar negende muziektheaterproductie op de planken.