21.02.2007 / 10:47 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Van den ende theaterproducties

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Amsterdam, 21 februari 2007

Carmen electra nieuwe assistente hans klok in las vegas

Op 12 mei aanstaande gaat Hans Kloks nieuwe show Faster than Magic in première met Carmen Electra in de rol van sexy assistente. Dit zal vanavond in Las Vegas worden bekend gemaakt aan de media. De show zal voor onbepaalde tijd - de zogeheten open end run - te zien zijn in het Planet Hollywood Resort & Casino Theater (voorheen het Aladdin Hotel) op The Strip in Las Vegas.

Faster than Magic is de eerste show die Hans Klok heeft gemaakt met Stage Entertainment, onder supervisie van Joop van den Ende. De show ging begin januari in Keulen in première en was daarna te zien in diverse arena's in Duitsland en Nederland. Om gevolg te kunnen geven aan de unieke kans Faster than Magic voor langere periode in Las Vegas te spelen, werd de Europese tour ingekort.

Voor het Amerikaanse publiek wordt de show de komende weken op onderdelen aangepast, door het artistieke team onder leiding van de internationale choreograaf en regisseur Anthony van Laast. Opmerkelijk is dat de Amerikaanse film- en televisieactrice Carmen Electra wordt toegevoegd aan het team van Hans Kloks drie vaste assistentes: Debbie Verheij, Nathalie Hoop en Zarina Potapova. Carmen Electra maakt in Faster than Magic haar theaterdebuut.

Voor de Nederlandse illusionist Hans Klok gaat hiermee een artiestendroom in vervulling. Dat geldt ook voor zijn nieuwe assistente. In een recent interview met Hans Klok voor de Amerikaanse televisie zei Carmen Electra dat het altijd haar droom is geweest om in een show in Las Vegas te staan. Zij was aanwezig bij een optreden van Hans Klok in Europa. Het overtuigde haar ervan dat zij naast déze showman in Las Vegas wilde staan.

Carmen Electra werd in ons land bekend toen zij de rol van Pamela Anderson overnam in de televisieserie 'Baywatch'. Recent was zij te zien in 'Scary Movie 4'. Electra is het nieuwe gezicht van Max Factor en bracht een serie DVD's uit over de nieuwe fitness rage 'Aerobic Striptease'.


Noot voor de redactie,