PGGM


Lees voor

PGGM zet 1.000 zorgverleners in het zonnetje
Zaterdag 12 mei staat in het teken van de landelijke Dag van de Verpleging. Daarom bezorgt PGGM, pensioenfonds voor de sector zorg en welzijn, op die dag 1.000 van haar klanten een ontbijtje thuis.

De gelukkigen kunnen vanaf vandaag door een collega worden opgegeven. Bovendien maken alle verpleegkundigen en verzorgenden kans op een ontbijt met een Bekende Nederlander.

Op vrijdag 11 mei vindt een feestelijke aftrap van deze ontbijtactie plaats. Dan bieden drie Bekende Nederlanders - Irene Moors, Henkjan Smits en Esther Vergeer namens PGGM een ontbijt aan bij drie zorg- en welzijnsinstellingen in Nederland.

Opzet actie
In maart wordt een oproep gedaan in het PGGM-magazine Eigentijd om een collega te nomineren voor een ontbijt-op-bed. De 1.000 origineelste motivaties worden beloond met een ontbijt. Daarnaast kunnen PGGM-deelnemers een ontbijt voor de hele afdeling winnen met een Bekende Nederlander. Dit zijn presentatrice Irene Moors, talentscout Henkjan Smits en rolstoeltennisster Esther Vergeer. Deze BNers dragen de zorg een warm hart toe en ondersteunen daarom de actie. Om kans te maken op het ontbijt met een Bekende Nederlander moet de aanmelder nog wel even aangeven waarom zijn genomineerde collega dit ontbijtje verdiend heeft.

Speciale actiesite
Deelnemers in een PGGM-pensioenregeling kunnen zich tot 15 april a.s. aanmelden voor de PGGM-onbijtactie via de speciale actiesite: www.pggm.nl/ontbijt.

PGGM
Pensioenfonds PGGM beheert het pensioenpakket van zon 2 miljoen (oud-)werknemers in de sectoren zorg en welzijn in Nederland. Het beheerd vermogen bedraagt op het moment ruim 80 miljard euro en is samengesteld uit pensioenpremies en beleggingsopbrengsten.

PGGM - 13 maart 2007