Bartiméus


judotoernooi voor mensen met een beperking

Bartiméus judotoernooi voor mensen met een beperking

Op zaterdag 12 mei 2007 komen judokas met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in actie tijdens het Bartiméus judotoernooi in Odijk. Dit nationale judotoernooi wordt georganiseerd door Bartiméus Sonneheerdt en Sportstichting Kromme Rijn Samen Verder.

Een aantal cliënten van Bartiméus Sonneheerdt met een visuele en verstandelijke beperking is al jaren succesvol in de judosport. Enkele judokas zijn zich op dit moment zelfs aan het voorbereiden op de Special Olympics in Shanghai aankomende zomer. Tijdens het toernooi op 12 mei komen verschillende teams van gehandicapten judokas (G-judo) in actie, waaronder natuurlijk ook het judoteam van Bartiméus. Het toernooi wordt op 12 mei om 10.30 uur officieel geopend door Burgemeester mw. H. van Rijnbach-De Groot. Om 16.00 uur wordt het toernooi afgesloten met de prijsuitreiking. Iedereen is uitgenodigd om de judokas aan te moedigen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Bartiméus Sonneheerdt, telefoon (030) 698 23 69 of houd de website www.bartimeus.nl
in de gaten.

Doorn, 22 maart 2007