Gemeente Amersfoort

PERSBERICHT

Hooglanderveen, 2 mei 2007

Nummer: 9

Woonmanifestatie in I-centrum Vathorst

HOOGLANDERVEEN - In het I-centrum Vathorst wordt zaterdag 12 mei aanstaande een grote Woonmanifestatie gehouden. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning kunnen tijdens de manifestatie informatie inwinnen over alle huidige nieuwbouwprojecten die in de nabije toekomst in verkoop gaan.

Op de Woonmanifestatie zijn alle ontwikkelaars die in Vathorst actief zijn aanwezig. Zij lichten desgevraagd de verschillende woningbouwprojecten toe. Bezoekers krijgen daarbij ook informatie over projecten die rond de zomer dit jaar in de verkoop of de verhuur gaan.

Behalve informatie over wonen in Vathorst is er 12 mei nog veel meer te beleven in en rond het I-centrum. Voor kinderen is er een ballonnenclown en voor jong en oud is er de hoogwerker waarin u op een hoogte van 50 meter over Vathorst kunt kijken. Voor wie de wijk in wil zijn er verschillende fietsroutes uitgezet langs diverse projecten.

In het I-centrum zelf kunnen bezoekers advies op maat krijgen over de inrichting van hun nieuwe woning, tuin en keuken en over hun financiële mogelijkheden. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje en live jazzmuziek.



Gemeente Amersfoort