Ingezonden persbericht


Landelijke ontbijtactie op Dag van de Verpleging

Persuitnodiging

Ontbijten met Irene Moors, Henkjan Smits of Esther Vergeer?

Geachte redactie,

Zaterdag 12 mei is internationaal de Dag van de Verpleging. Voor PGGM hét moment om verplegers en verzorgers in Nederland in het zonnetje te zetten. Het pensioenfonds voor de sector zorg en welzijn brengt deze dag 1.000 ontbijtjes thuis bij verplegend personeel in heel Nederland.

De kick off van deze landelijke ontbijtactie vindt plaats op vrijdag 11 mei aanstaande. Uit 3.500 aanmeldingen hebben drie afdelingen uit de zorg en welzijnsector een exclusief ontbijt met presentatrice Irene Moors, talentscout Henkjan Smits of rolstoeltennisster Esther Vergeer gewonnen.

U bent van harte uitgenodigd om bij een van deze ontbijtjes aanwezig te zijn. Mail vóór 7 mei aanstaande uw gegevens en de gewenste locatie naar valerie.roos@pcvs.nl. U ontvangt dan een bevestiging en routebeschrijving van ons.

Locatie 1: Haarlem; Irene Moors ontbijt met de medewerkers van de afdeling dagverpleging van het Kennemer Gasthuis in Haarlem.

Programma: v.a. 8.00 uur ontvangst
8.30 uur start ontbijt - opening door Irene Moors

Locatie 2: Hilversum; Henkjan Smits ontbijt met medewerkers van Behandelcentrum Heideheuvel in Hilversum. Zij behandelen kinderen met astma, obesitas en diabetes.

Programma: v.a. 8.30 uur ontvangst
9.00 uur start ontbijt - opening ddoor Henkjan Smits

Locatie 3: Eindhoven; Esther Vergeer ontbijt met medewerkers van Revalidatiecentrum Blixembosch in Eindhoven.

Programma: v.a. 8.00 uur ontvangst
08.30 uur start ontbijt - opening door Esther Vergeer

>