013 Tilburg

Euphoria brengt lasergeweld in 013!

TILBURG, 10 MEI 2007

"Stel je voor. 4000 ogen op je gericht terwijl de man van je dromen de ultieme vraag aan je voorlegt. Ja en nee zijn de enige opties, maar eigenlijk is er maar één antwoord dat door je hoofd flitst!". Dit overkwam Ilona uit Rijen afgelopen januari. Een avond vol euforie die ze nooit meer zal vergeten. Ook de spetterende optredens van Technoboy, Luna, Coone, Leep en de knallende liveact van Headhunterz staan in de geheugens gegrift. Voor aankomende zaterdag ligt de lat weer hoog. Een ongekende lichtshow zal 013 voor eens en altijd op de kaart van danceminded Nederland zetten. Verwacht duizelingwekkend veel laserstralen, oorverdovend geluid en enkel weer de top op hardstyle gebied!
Euphoria kan wederom een Italiaanse meester-producer aan het Tilburgse publiek presenteren; Zatox! Hij brengt releases uit onder aliassen als ZTX, Ironblood, Gerardo Roschini en natuurlijk Zatox zelf. Het is zeer verwonderlijk dat hij nog tijd heeft om te slapen en eten naast het produceren. Momenteel is hij bezig met nieuwe projecten samen met Tatanka en met The Prophet, dus wie weet kan het publiek een primeur daarvan verwachten! Aan Zatox enkele vragen ter introductie:

In our search to some Zatox material we found this movie. www.youtube.com/watch?v=Dptq20ikORY

Do you have any comments?
Hahaha, I now see that video for the first time!! I am happy not everything is filmed :D Valerio and me are very good friends for years already. He is a crazy man and I love having fun with him!! What can we expect from Zatox when you will performing on the 12 of May in 013 Tilburg?
People told me a lot of good things about Euphoria and 013 so for sure we will have a lot of fun. And of course for the crowd this night I will play my best. Loads of new hard stuff coming at you!!! Zatoxification!!

Niet alleen Zatox is een nieuwkomer op Euphoria, er staat ook een ander duo klaar om het Tilburgse publiek te veroveren. 'Keep It Coming' bleek een grote hit, optredens volgden op onder andere Decibel outdoor en Hard Bass, D-Block en S-te-Fan gooien hoge ogen! Hun eigen sublabel bij StraightOn, The Next Chapter, biedt ruimte voor hun eigen verhaal waarin melody & bass centraal staan. Daarnaast voeren ze de nieuwe generatie ook aan door medetalent de kans te geven hun muziek uit te brengen op The Next Chapter.

In de wandelgangen horen we dat het publiek enkele speciale dingen mag verwachten van jullie (in samenwerking met MC Villain?) op Euphoria, een tipje van de sluier?
Op dit moment zijn we bezig met MC Villain voor een opvolger van Keep It Coming. Voor ons zijn feestjes waar we met hem samen staan altijd extra speciaal en dat gevoel zullen we proberen over te dragen op de bezoekers van Euphoria. Wat we er precies van gaan maken houden we nog even voor ons maar één ding is zeker.. Deze Euphoria mag je niet missen!
Naast dit talentvolle duo en het grootste talent dat Italië momenteel biedt, staan naast resident Leep ook weer twee nationale topacts op het podium; Deepack en The Prophet.
Dat Leep's openingsset op Euphoria wordt gewaardeerd, blijkt uit het feit dat bij elke editie steeds eerder de zaal vol geraakt. Dat ook andere organisaties gecharmeerd zijn blijkt uit een aantal leuke boekingen de aankomende zomer.
Dan Deepack en de Prophet. Beide zijn geen onbekenden in de Tilburgse poptempel. Frank en Marcel van Deepack brachten onder aanvoering van MC Villain popcentrum 013 in januari van het vorige jaar in extase. Daarnaast staat ook de voorman van Scantraxx voor de 2de maal op Euphoria. Dat hij als geen ander weet hoe een zaal op zijn kop te krijgen zal deze zaterdag weer eens blijken.
Zoals je hebt kunnen lezen zijn de artiesten er helemaal klaar voor, des te meer reden om deze editie niet aan je voorbij te laten gaan! Maar let op, voorgaande edities raakten uitverkocht, dus wees gewaarschuwd!

Er zijn nog beperkt tickets voor Euphoria verkrijgbaar.