Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

8 mei 2007

Kinderen maken moederdagcadeautjes op Sint Jorisplein

Knutselen en jazzmuziek

Maak een exclusief bloemenmandje voor de liefste moeder van de wereld! Die uitnodiging geldt voor alle kinderen die aanstaande zaterdag 12 mei op of in de buurt van het Sint Jorisplein in Amersfoort zijn. De ondernemers van het winkelcentrum organiseren ter gelegenheid van moederdag een knutselworkshop, waar kinderen gratis aan mee kunnen doen.

De eerste workshop begint om 13.00 uur, vervolgens start er elk half uur een nieuwe knutselronde. In totaal zijn er maar liefst acht workshops, de laatste om 16.30 uur. Wie mee wil doen, kan zich op de dag zelf aanmelden bij de tent op het Sint Jorisplein. Het aantal plaatsen per workshop is beperkt, dus wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Jazz
Het weekend van 11, 12 en 13 mei staat tevens in het teken van Rabobank Amersfoort Jazz, het populaire jazzfestival dat elk jaar in de binnenstad van Amersfoort plaatsvindt. Shopping Center Sint Jorisplein deelt volop mee in de feestvreugde. Op zaterdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur treedt hier de band Newday op.