Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Opening jeu de boulesbaan De Kwakel

9 mei 2007 print

Vele vrijwilligers uit de Kwakel werkten er hard aan en met succes: de jeu de boulesbaan in de Wilgenhof is klaar! Zaterdag 12 mei wordt de baan officieel geopend door wethouder Jeroen Verheijen.

De opening begint om 14.00 uur. Na het officiële gedeelte wordt er een demonstratiewedstrijd gespeeld. Voor de kinderen is er een ballonnenwedstrijd georganiseerd.

Gelukt!

Het feestcomité uit de Kwakel, de K.B.O ( bond voor ouderen) en de activiteitencommissie van het Dorpshuis De Quakel zijn de initiatiefnemers van de jeu de boulesbaan. Deze drie partijen kwamen in het voorjaar van 2006 bij de gemeente met het idee om een jeu de boulesbaan in de Kwakel aan te leggen.

De initiatiefnemers zagen de baan het liefst dicht bij het buurthuis en namen bijna al het werk voor hun rekening.

Met elkaar

De aanleg van de baan werd met behulp van sponsors gerealiseerd. Daarnaast stak ook een groot aantal vrijwilligers de handen uit de mouwen om de baan te realiseren. Het buurtoverleg leverde een bijdrage in de vorm van twee bankjes en een afvalbak. De gemeente Uithoorn heeft de voorbereiding begeleid en de afvoer van de grond voor zijn rekening genomen. Al met al een knap staaltje van buurtbeheer! ^
jeu de boulbaan De Kwakel