Nieuw online Tv-kanaal voor Nederlandse Hockey play-offs

12.05.2007 / 15:19 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Narrowstep north america

Narrowstep north america

Nieuw online Tv-kanaal voor Nederlandse Hockey play-offs

AMSTERDAM, Nederland, May 12 /PRNewswire/ --


- Aangeboden door Narrowstep Inc., de Tv-compagnie op het Internet.

De eerste in een formaat 'beste-van-de-drie' in de Nederlandse hockey finales gaat dit weekend van start. Op zondag 20 mei zal bekend zijn wie de kampioen wordt voor 2007 van 's werelds sterkste hockeyliga, de Nederlandse Rabo Hoofdklasse.

In samenwerking met de ABN AMRO Bank, één van de belangrijkste hockey sponsoren ter wereld zal een gespecialiseerd Internet Tv-kanaal de 3-weken durende play-offs uitzenden op www.hockey-tv.nl, met hoogtepunten en gebeurtenissen toegankelijk voor alle hockeyfans uit heel de wereld.

Via dit online, interactieve platform kunnen kijkers de hoogtepunten bekijken en stemmen voor het "Beste doelpunt van het seizoen". Exclusieve programma's zullen worden aangeboden, inclusief vooruitblikken op de play-offs, interviews en specials over alle vier de deelnemende ploegen.

Hockey-tv werd gecreëerd en ontwikkeld door bigdaddy, het sponsor agentschap dat ABN AMRO vertegenwoordigt op de Nederlandse markt, in nauwe samenwerking met Fieldhockey TV, de enige globale Internet Tv-kanaal provider die 100 procent is gespecialiseerd in de Olympische hockeysport.

Fieldhockey.tv is gratis te bekijken en is overal ter wereld toegankelijk, 24 uur per dag met een lineaire programmalijn net als ieder ander traditioneel televisiekanaal met televisiekwaliteit. Maar het kanaal haalt ook maximale voordelen uit het Internetmedium, met een offerte van alle programma's als 'video op aanvraag', zodat kijkers kunnen bekijken wat en wanneer ze willen.

Fieldhockey TV werd gestart in oktober 2003 en ontwikkeld door Narrowstep, Inc., de TV-op-het-Internet maatschappij. Narrowsteps technologie die een uitgebreid hulpmiddel levert dat is geconfigureerd om eigenaren van inhoud te helpen om uit die inhoud munt te slaan, wordt geïmplementeerd door meer dan 150 televisiekanalen op het Internet over gans de wereld, inclusief Terra, één van 's werelds grootste telecommunicatiemaatschappijen; ITV, de grootste commerciële zender uit het Verenigd Koninkrijk; amusementsreus Virgin Media; gespecialiseerde kabelkanalen zoals het Sci-Fi-kanaal en HorseTV, zowel als niche en industrieel-specifieke sites zoals Rome Reports (het kanaal van het Vaticaans), singlemalt.tv, The Outdoor Channel, The Martial Arts Channel, cbean.com (gekenmerkt door een Caribische levensstijl) en bebin.tv (gekarakteriseerd door internationale cultuur en inhoud gericht op de stijl van leven).

Richard Denton, beherend vennoot van bigdaddy verklaarde: "Ik koos oorspronkelijk voor Narrowstep als een partner omwille van hun totaaloplossing voor het aanbieden van een Tv-ervaring over het Internet. De kwaliteit van de videostroom is ongeëvenaard in de industrie en precies daarom zijn we in staat om onze klant de kwaliteit aan te bieden waar hij om vraagt."

Worldhockey Television is toegankelijk via de officiële website van de Internationale Hockey Federatie, www.worldhockey.org. Fieldhockey TV is toegankelijk op www.fieldhockey.tv.

Voor meer informatie over fieldhockey.tv neemt u contact op met John Goedegebuure: info@mediainmotion.nl

Voor meer informatie over Hockey-tv.nl neemt u contact op met bigdaddy: contact@big-daddy.com.

Ga naar www.hockey-tv.nl en stem af op Top Dutch Hockey!

Website: www.narrowstep.com
www.hockey-tv.nl
www.worldhockey.org
www.fieldhockey.tv

Contact:

John Goedegebuure voor Narrowstep North America, info@mediainmotion.nl; of bigdaddy voor Hockey-tv.nl, contact@big-daddy.com