Politie Groningen

Vrouw uit Groningen vermist

Groningen, 12-05-2007 * Sinds vrijdag 4 mei wordt de 50-jarige Aaltje Bosch uit Groningen vermist. De vrouw verliet aan het eind van de middag na een woordenwisseling haar bedrijfspand aan de Meerweg in Haren. Zij vertrok daar naar alle waarschijnlijkheid op een grijze Gazelle damesfiets. Mevrouw Bosch is sindsdien spoorloos.

De politie en de familie tasten in het duister over de reden van haar verdwijning. Voor zover na te gaan heeft zij op geen enkele wijze met familie of bekenden contact opgenomen. Politie en familie maken zich vanwege de fysieke gesteldheid van de vrouw ernstige zorgen.

Mevrouw Bosch is 1.68 meter groot, heeft een normaal postuur en een goed verzorgd uiterlijk. Ze heeft in tegenstelling tot de iets gedateerde foto donkerblond middellang haar. Bij haar vertrek droeg ze een zwarte broek, een roze trui met daarover een bruine bodywarmer. Mevrouw Bosch draagt doorgaans een bril.

Mocht u informatie hebben over mevrouw Bosch die mogelijk van belang is, kunt u bellen met Regiopolitie Groningen, tel. 0900-8844 (lokaal tarief).