Politie Zeeland


---


Z-1678-2007 Eenzijdig ongeval onder invloed, Terneuzen
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 05.05 uur is een 21-jarige automobiliste uit Terneuzen, aan de Vlietstraat in Terneuzen aangehouden.
De vrouw was even daarvoor, aan de Vlietstraat, met haar auto uit de bocht gevlogen. Hierbij bleef ze ongedeerd. Over de schade aan de auto is niets bekend.
Op straat kon / wilde ze bij een blaasproef niet goed blazen waarop de vrouw werd aangehouden.
Uit ademanalyse bleek dat de vrouw (beginnend bestuurder) ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Ze kreeg een proces-verbaal en haar rijbewijs werd ingevorderd.

W-1679-2007 Aanhouding in Middelburg
Zaterdagochtend rond 08.55 uur is een 19-jarige man uit Kapelle, aan de Ter Hoogestraat in Middelburg aangehouden. De man zat in een personenauto die niet van hem was.
Zaterdagochtend rond 08.25 uur meldde een 54-jarige man uit Middelburg bij de politie dat er een vreemde man in zijn auto zat.
Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dit inderdaad het geval te zijn. De man was vermoedelijk onder invloed van alcohol en drugs. Hij reageerde niet op aanroepen en kwam niet uit de auto. Hierop is hij er door de politie uitgehaald en aangehouden.
Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De personenauto raakte niet beschadigd omdat deze mogelijk niet afgesloten was.

Z-1680-2007 Eenzijdig ongeval, Aardenburg
Vrijdagavond rond 21.10 uur vond er op het verkeersplein Draaibrug, Provinciale weg N251 in Aardenburg een eenzijdig ongeval plaats.
Een 18-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed, komend uit de richting van Sluis, op het verkeersplein bij de afslag Draaibrug rechtdoor richting Aardenburg.
Door onbekende oorzaak miste hij de bocht en kwam met het linkerwiel tegen een vluchtheuvel. Hierdoor verloor hij de macht over het stuur, raakte een verkeersbord en kwam op de kop in een rechts naast de weg gelegen (droge) sloot tot stilstand.
De man is met nekklachten, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis in Knokke. De auto raakte totaal vernield.

W-1681-2007 Verkeerscontrole, Middelburg
Tussen zaterdagochtend 10.00 uur en zaterdagmiddag 12.00 uur heeft politie Zeeland een verkeerscontrole gehouden aan de Waldammeweg in Middelburg.
Bij de controle zijn er voor de volgende zaken bekeuringen uitgeschreven:
- 1 maal voor het niet hebben van een mist achterlicht
- 1 maal voor te gladde banden aanhangwagen
- 1 maal voor het niet functioneren van het remlicht
- 3 maal voor het niet hebben van een geldig kenteken (aanhanger)
- 4 maal voor het niet goed bevestigen losbreekreminrichting
- 3 maal voor geen geldig rijbewijs
- 1 maal voor niet functioneren van de richtingaanwijzer

---- --