Meer dan 100 spinners zetten zich in voor Doe een Wens Cycle Challenge


Opbrengst 6e spinningmarathon geheel voor Doe een Wens Stichting

OUD-BEIJERLAND, 20070507 -- Alweer voor de zesde maal organiseert Health Club Fitness World te Oud Beijerland op zaterdag 12 mei 2007 een spinningmarathon. Tijdens dit vier uur durende fietsspektakel worden de deelnemers opgezweept door stampende beats en dampende instructeurs. Vorig jaar werd er het gigantisch bedrag van 13.000 euro opgehaald voor de Doe Een Wens Stichting. Dit jaar hoopt Health Club Fitness World op minstens een evenaring hiervan. Dit bedrag zal symbolisch geschonken worden aan Danny Rook, ambassadeur van de Doe Een Wens Stichting.

Groots evenement
De Doe Een Wens Cycle Challenge is niet zomaar een spinningmarathon. Maar liefst maximaal 400 deelnemers kunnen 100 spinningfietsen sponsoren. Vijfentwintig van deze fietsen zijn gereserveerd als speciale `executive' spinning fiets. Deze executive fietsen worden bemand door deelnemers uit het bedrijfsleven en brengen per fiets minmaal ? 499 op. We hopen dan ook dat deze ook allemaal gereserveerd zullen worden. Vier uur lang (4 blokken van 45 minuten) kunnen leden en niet leden op het aangeven van enthousiaste presenters mee fietsen. Het is ook mogelijk om met vier personen of minder ??n fiets te sponsoren en ieder ??n blok van 45 minuten te fietsen. Deelnemers die niet via een bedrijf mee kunnen fietsen kunnen meedoen door zich voor ? 10,- in te schrijven. Het sponsorbedrag per particuliere fiets bedraagt minimaal ? 50,-!

Kom kijken!
De deelnemers kunnen wel wat aanmoediging gebruiken! Bel voor meer info 0186-622600. De cycle challenge start op zaterdag 12 mei a.s. om 11.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op www.fitness-world.nl/summerevent-2007

Doe Een Wens Stichting Nederland
De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle wensen worden vervuld, mits de kinderen dit lichamelijk en geestelijk aankunnen. Doe Een Wens wil het wenskind een onvergetelijke tijd bezorgen, even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Door de jaren heeft de Stichting al bijna 1900 wensen vervuld. Doe Een Wens is voor haar werk afhankelijk van de steun en betrokkenheid van bedrijven, donateurs, ambassadeurs en circa 225 vrijwilligers. Heeft u ook interesse in een vrijwilligersfunctie in de regio Rijnmond, kijk dan op onze website www.doeeenwens.nl. Hier vindt u een actueel overzicht van de vrijwilligersfuncties die wij momenteel hebben.





Doe Een Wens Stichting / Saskia Smulders