Ingezonden persbericht

Jong Leven op de kinderboerderij 't Wooldrik

Op zaterdag 12 en zondag 13 mei wordt het 14e Nationale Kinderboerderijen Weekend (NKW) georganiseerd op initiatief van Stichting Kinderboerderijen Nederland. In het hele land worden tal van activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Het thema van het weekend is "Jong Leven".

Dit jaar organiseren Esther Piepers en Eva Dragtstra van AOC-Oost voor een schoolopdracht het Nationale Kinderboerderijen Weekend op de kinderboerderij t' Wooldrik.

Jonge geitjes, piepende kuikentjes en pluizige konijntjes. De jonge dieren op de kinderboerderij zijn er weer. Maar er is meer jong leven. Zoals de planten die al volop groeien en de vlinders die in hun mooiste kleuren schitteren. Door middel van verschillende activiteiten en een demonstratie schaap scheren worden de bezoekers vermaakt.

Kinderboerderij 't Wooldrik in Enschede doet ook mee aan dit weekend. Op zaterdag 12 en zondag 13 mei organiseert kinderboerderij 't Wooldrik de volgende activiteiten: Ponyritjes, Tractorritjes, Spelletjes, een spannende speurtocht en er zijn demonstraties schaap scheren. En speciaal voor de moeders op moederdag is er een kleinigheidje.

De kinderboerderij is geopend van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 uur. Om 11.00 en 14.00 uur zijn er speciale activiteiten, namelijk de demonstratie schaapscheren.

Kinderboerderij 't Wooldrik,

Lorentzlaan 22

7535 CK Enschede

Meer informatie over de kinderboerderij en het park 't Wooldrik kun je vinden op http://www.wooldrikspark.nl en meer over het Nationale Kinderboerderijen Weekend is te vinden op www.kinderboerderijenweekend.nl

Enschede, 5 mei 2007

---