Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Oss, mei 2007

Seizoensbrochure 2007/2008 boordevol hoogtepunten

Vernieuwend én nostalgisch

programma theater De Lievekamp

OSS - Theater De Lievekamp heeft onlangs de seizoensbrochure 2007-2008 gepresenteerd. Vanaf september 2007 staan er ruim 170 voorstellingen op het programma. Al deze producties worden uitgebreid toegelicht in het nieuwe en kleurrijke seizoensmagazine. Wederom is theater De Lievekamp er in geslaagd een breed aanbod te presenteren: van vernieuwende internationale producties tot aanstormende cabarettalenten en van klassieke concerten tot nostalgische familievoorstellingen.

Veelzijdig aanbod
Het theaterseizoen wordt begin september geopend met de veelgeprezen musical 'Doe Maar', gevolgd door de Israëlische spektakelshow 'Mayumana'. Deze laatste productie brengt een aanstekelijke mix van muziek, dans en performance. Een must voor iedere liefhebber van show en ritme. Overige hoogtepunten van het komend seizoen zijn: de musicals 'Evita' en 'Fame'; theaterconcerten van Boudewijn de Groot en Herman van Veen; toneelproducties als 'Knielen op een bed violen' en 'Drie Zusters'; internationale dansproducties van Kataklò en Philadanco; de opera's 'Aïda' en 'Nabucco'; nieuwe cabaretprogramma's van Arie & Silvester en Najib Amhali; de familievoorstellingen 'De Fabeltjeskrant' en 'Pinokkio' en klassieke concerten door het Brabants Orkest en de Drie Baritons. In mei 2008 staat de Indiase voorstelling 'Bharati' geprogrammeerd.

Deze musicalshow vol dans, kleurrijke kleding en een echt Bollywood-verhaal zal komend seizoen in slechts drie Nederlandse theaters te zien zijn. Alle voorstellingen staan ook vermeld op www.lievekamp.nl.

Bestel vóór maandag 4 juni
Met het verschijnen van de seizoensbrochure 2007/2008 is ook de abonnementenverkoop van start gegaan. Bestelformulieren met zes of meer voorstellingen (= abonnement) die vóór maandag 4 juni worden ingeleverd, krijgen voorrang op de formulieren die na deze datum worden ingeleverd. Abonnementhouders genieten bovendien van een vaste korting van E 1,- per toegangskaart. Het grootste voordeel is echter dat abonnement-houders die vóór maandag 4 juni bestellen de meeste kans maken op de toegangskaarten van hun keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om losse toegangskaarten bij De Lievekamp te bestellen.

Reserveren via internet
Toegangskaarten kunnen worden besteld via het bestelformulier uit de seizoensbrochure. Deze brochure is gratis af te halen bij de Theaterkassa aan de Raadhuislaan te Oss alsmede bij een groot aantal bibliotheken in Oss en omgeving. Ook is het mogelijk om via de website www.lievekamp.nl toegangskaarten aan te vragen.
---

Einde persbericht



Ingezonden persbericht