Ingezonden persbericht


PERSBERICHT GALERIE HET RAADHUIS

Hedendaagse kunst in oud Raadhuis.

Galerie Het Raadhuis is gevestigd in een monumentaal Amsterdamse Schoolpand uit 1930. Wat ooit het oude Raadhuis van het historische dorp Eenrum was biedt nu een unieke expositieruimte voor hedendaagse kunst.

Theo en Ankie Onnes heten u van harte welkom voor een bezoek, genieten van kunst op een bijzondere locatie in het prachtige oude Eenrum. Gelegen op het karakteristieke Groninger Hogeland in de directe omgeving van Pieterburen en de Waddenkust.

Op zondag 13 mei opent de nieuwe expositie.
Deelnemende kunstenaars zijn Roland van den Berg, Sita Geerling en Minne Onnes. Roland van de Berg laat zich inspireren door zijn directe omgeveving, hij schildert stadsgezichten maar ook landschappen en stillevens, Roland groeide op met de schilderkunst en is de zoon van de bekende schilder Freek van den Berg. Sita Geerling laat zich inspireren door het landschap en de ruimte van Groningen en Friesland en schildert met grote, losse toets Minne Onnes laat zich inspireren door de zee en het wad. Hij is vaak te vinden op Schiermonnikoog waar hij ook elke zomer workshops zeeschilderen geeft.

Zondag 13 mei zijn de kunstenaars vanaf 14.00 uur aanwezig. De expositie loopt t/m 24 juni.

Galerie Het Raadhuis
Raadhuisstraat 17
9967 RA Eenrum
0595-497002
openingstijden vrijdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur en op afspraak

---- --