De moedigste moeder van Nederland

10.05.2007 / 11:30 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: The amsterdam dungeon

THE AMSTERDAM DUNGEON

DE MOEDIGSTE MOEDER VAN NEDERLAND

Dat er voor The Amsterdam Dungeon stalen zenuwen nodig zijn weten we allemaal. Of er moeders in Nederland zijn die de griezelige geschiedenis van Amsterdam aankunnen is nog maar de vraag.

Kinderen die denken dat hun moeder de moedigste is, kunnen dit testen. Bij The Amsterdam Dungeon zal op moederdag de moed van moeders hevig beproefd worden.

De moeders zullen een Polar hartslag meter omkrijgen en de hartslag zal zeer goed in de gaten gehouden worden. Is de gemiddelde hartslag van de moeder het laagst bij het verlaten van de Dungeon, dan wordt zij uitgeroepen tot moedigste moeder van Nederland!

'Ik heb het zelf eens geprobeerd met een hartslagmeter en op sommige punten in de tour zat mijn hartslag op 160 slagen per minuut. Dit is te vergelijken met een rondje flink hardlopen', zegt Marketing Manager Nicole de Klerk.

'Vooral bij de 7meter drop van de achtbaan verwachten we dat de hartslagen flink omhoog zal schieten', aldus Nicole.

De moedigste moeder van Nederland wordt beloond met een jaarpas voor The Amsterdam Dungeon. Hopelijk durft ze hier gebruik van te maken, want een tweede bezoek aan de Dungeon brengt altijd weer nieuwe griezeligheid.


Noot voor de redactie,