Ingezonden persbericht


Persbericht

////persbericht///

Tentoonstelling van de winnaar van de Russian School of Arts tekenaward.

Kunstliefhebbers, verzamelaars en belangstellenden zijn van harte welkom op de bijzondere tentoonstelling "Grote griezels, kleine kriegels" van David Barth (8 jaar oud) de winnaar van de Russian School of Arts tekenaward. Deze zal zondag aanstaande van 12.00 tot 17.00 uur gehouden worden bij de tentoonstellingsruimten van de Artgroep Holanda te Rotterdam-Hillegersberg aan de Straatweg 70 te Rotterdam.

"In tegenstelling tot andere kinderen van zijn leeftijd speelt bij David niet de vraag of hij later een kunstenaar zal worden. Hij is het al. Een eigen herkenbare stijl en een bijzondere innerlijke wereld en fantasie in combinatie met een enorm grafisch talent maken van David een unicum. "De vergelijking met Mozart is hier op zijn plaats, Naast de genoemde overdaad aan talent, heeft David de tekening al in zijn hoofd zitten voordat hij deze op papier zet, er vinden nauwelijks correcties of aanpassingen achteraf plaats" zegt Peter van Strien directeur van de Russian School of Arts.

Meer informatie kunt u via de website www.russianschool.nl of telefonisch op 010-4181898 verkrijgen.

////Einde persbericht///

Mocht u aanvullende informatie wensen, dan zullen we blij zijn u daarvan te voorzien. Graag nodigen we u ook uit om naar de tentoonstelling te komen kijken.

Hoogachtend,

Peter van Strien

Russian School of Arts

GSM: 06-48156402

www.russianschool.nl