Ingezonden persbericht



---

Persbericht

'Spelen in de buurt' bij Visie op Zorg en Welzijn

Vanaf zondag 13 mei wordt het tv-programma 'Visie op Zorg en Welzijn' uitgezonden. Het programma heeft aandacht voor vrijwilligers en professionals die zorgen dat kinderen in de buurt kunnen spelen. 'Visie op Zorg en Welzijn' wordt om 10.00 uur uitgezonden op RTL-7.

Het programma informeert vakprofessionals over ontwikkelingen op hun vakgebied en wil het brede publiek inzicht geven welke inspanningen zorg- en welzijnsinstellingen doen om de kwaliteit van leven van burgers te verhogen. Kijk voor meer informatie op www.jantjebeton.nl.

Jantje Beton stimuleert spelen in de buurt. Als kinderen spelen, hebben ze niet alleen plezier, ze doen ook allerlei indrukken en ervaringen op die goed zijn voor hun ontwikkeling. Met name voor kinderen die door omstandigheden in de verdrukking dreigen te komen, is dat extra belangrijk. Daarom bedenkt, financiert en organiseert Jantje Beton projecten om juist deze kinderen spelenderwijs voor te bereiden op een actieve deelname aan onze samenleving. Want door kinderen samen te laten spelen, leren ze samenleven!