Speurdersstore Beverwijk sluit zijn deuren


Beverwijkse bazaar verliest attractie

BEVERWIJK, 20070513 -- De Speurdersstore in Beverwijk gaat zijn deuren sluiten. De aan de internetsite Speurders.nl gelieerde verkoopwinkel gaat per 23 Mei 2007 dicht, met als uitzicht een nieuw te openen pand in de nabije toekomst.

Jan Willem van Holland, Manager: "Na een succesvolle start, nu 8 maanden geleden en door het opgebouwde vertrouwen in de Speurdersstore formule werd het tijd om door te stromen. Door het hoge aanbod van goederen is de huidige locatie aan de Parallelweg te klein geworden om aan de Speurdersnorm te kunnen voldoen. Op dit moment zijn wij in overleg voor verschillende locaties in de regio Beverwijk, echter zijn er nog geen concrete verbintenissen aangegaan, hierdoor is door het eindigen van het huidige huurcontract een ruimte ontstaan in overlap en roepen we al onze inbrengklanten hun goederen op te halen tot een nader tijdstip. Dit uiterlijk op 22 Mei 2007, goederen die na die datum niet opgehaald zijn, worden aan de kringloop geschonken of worden vernietigd."

De Beverwijkse bazaar gaat door het verdwijnen van de Speurdersstore een publiekstrekker missen. Door de bekendheid van Speurders.nl via het internet, boorde de Beverwijkse bazaar een belangrijke bron aan van "Web surfers", die een bezoek aan de speurdersstore combineerde met een bezoekje aan de Beverwijkse bazaar.





Ingezonden persbericht