Erotisch of kinky feest, maar niets om aan te trekken


PURMEREND, 20070513 -- Erotische, kinky en fetish feesten zijn de laatste jaren steeds populairder. Elk zichzelf respecterende discotheek organiseert minstens één keer in de maand zo'n feest en deze worden zeer druk bezocht. Maar wat draag je eigenlijk naar zo'n feest? Iedereen wil zich tegenwoordig onderscheiden van de massa. Het boek 'LATEX-KLEDING', gewoon zelf maken!' springt daar handig op in. Op eenvoudige wijze, met ondersteuning van foto's, wordt er beschreven hoe men zelf kleding kan maken van latex. Ook als men zelf nog nooit eerder kleding heeft gemaakt (en dit geldt ook voor de heren!) lukt het zeker met dit boek!

Amber Reijmers loopt al enige jaren mee in de erotische/fetish wereld en weet als geen ander dat iedereen zich zeer graag wil onderscheiden van de massa. Door haar vele contacten in, en opdrachten uit de partywereld, was het voor haar duidelijk! Men wil zelf aan de slag en er een eigen stempel op drukken. Op veler verzoek heeft zij de basistechnieken op papier gezet zodat iedereen er mee aan de slag kan.

'LATEX-KLEDING, gewoon zelf maken!' (de Engelse versie zal snel volgen) wordt in eigen beheer uitgegeven met behulp van 's werelds snelst groeiende leverancier van Print-on-Demand boeken, lulu.com. Lulu.com stelt iedereen in de gelegenheid gratis hun boeken, muziek of kalenders uit te geven en te verkopen.

Amber Reijmers (1969) is geboren in Alkmaar en woont al jaren in de Randstad. Na de middelbare school is zij fulltime werkzaam geweest in de IT-sector, Werving- en Selectiebranche en in de Media. Naast haar fulltime baan heeft zij haar eigen bedrijf genaamd 'LATEX-REPAIR'.
Ze repareert, ontwerpt en creëert latex kleding en toebehoren. Opdrachten komen van particulieren maar ook zakelijke cliënten zoals SM-studio's weten haar te vinden.

Meer informatie:
www.latex-repair.nl
info@latex-repair.nl

LATEX-KLEDING
Gewoon zelf maken!
ISBN 978-9-0811-7011-6

www.lulu.com
(zoeken op latex kleding)





Ingezonden persbericht