Maxis King Cruise 2007

MUIDEN, 20070507 -- Muiden - Zondag 13 mei ben je van harte welkom op de tweede Maxis King Cruise van 2007 op het Maxis terrein in Muiden. De toegang is gratis. De enige Monstertruck in Europa zal voor het eerst op de Maxis King Cruise te bewonderen zijn!


Maxis King Cruise is het initiatief van Maria Pels, woonachtig en werkzaam in Soest. Maria is in september 2004 gestart met een try-out van een Amerikaanse cars- en bikesmeeting op het parkeerterrein van Maxis Muiden. Inmiddels is de Maxis King Cruise uitgegroeid tot een succesvol evenement dat m.i.v. 2005 maandelijks terugkeert van april tot september, elke tweede zondag van de maand.

De tweede meeting van het jaar is op zondag 13 mei van 12.00-17.00 uur, de entree is gratis.

Nieuw element dit jaar is de 'Best car of the month contest', gesponsored door Meguiars. Eenieder die mee wil dingen naar de 'Best car of the month contest' ontvangt bij aankomst een formulier waarmee hij/zij aan kan geven mee te willen doen aan de verkiezing. De winnaar van de dag ontvangt van Meguiars een beker.

Er is een Amerikaanse markt met producten voor jong en oud.

Voor de bezoekers is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid, de Burger King met terras is geopend, voor de kinderen is er een gratis speelkussen en vanzelfsprekend zijn er gratis toiletvoorzieningen. (De benzinepomp is deze dag onbemand en er kan alleen benzine worden getankt.)

De overige data voor de Maxis King Cruise voor 2007 zijn:
* Zondag 10 juni
* Zondag 8 juli
* Zondag 12 augustus
* Zondag 9 september

Voor meer informatie en/ of de routebeschrijving zie onze website: www.kingcruise.nl
www.kingonwheels.com




Stichting King Cruise