Persberichten Binnensticht, 10.30 uur

Utrecht, 13-05-2007

Doorgereden na aanrijding

DE BILT- Op vrijdagmiddag werd een vrouw aangereden door een scooter. De veroorzaker reed door.

Omstreeks 14.20 uur liep de 78-jarige vrouw uit Bilthoven over de Hessenweg in richting van het voetpad. De vrouw werd plotseling aangereden door een scooterrijder. Op deze zwarte scooter zat een persoon met een fors postuur en droeg een zwart met rode helm. De vrouw liep bij deze aanrijding een forse beenwond op en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De scooterrijder reed bewust door. De politie is op zoek naar getuigen en zij worden verzocht te bellen met 0900-8844 district Binnensticht.

Brillendief

BUNNIK- Op zaterdagochtend werd een middenstander slachtoffer van een dief.

Omstreeks 10.00 uur kwam een man een winkel aan Het Slot binnen en keek wat rond. De winkeleigenaar gaf de man advies waarna de klant verder keek. Omdat er andere klanten in de winkel aanwezig waren zag hij dat de man op een gegeven moment de winkel uitliep. De winkelier vertrouwde het niet en zag dat er 15 dure zonnebrillen met een gezamelijke waarde van meer dan 1000 euro, waren verdwenen. Deze zijn meegenomen door de klant met een negroïde uiterlijk, fel rode leren jack en fel rode sportschoenen.

Roof met vuurwapen

BILTHOVEN- Op zondagochtend werd een jongen slachtoffer van een misdrijf. Omstreeks 00.00 uur liep de 15-jarige jongen uit Bilthoven door de fietstunnel aan de Klaphekweg. Hij werd hier door twee andere jongens tegengehouden en zij vroegen om zijn telefoon. De jongens lieten hierbij ook nog een op een vuurwapen gelijkend voorwerp zien. De jongen gaf de telefoon af en ging vervolgens naar huis waarna de politie werd gewaarschuwd. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht; 0900-8844.