Persberichten Rijn&Venen, 11.30 uur

Utrecht, 13-05-2007

Tas vol levensmiddelen

WOERDEN- Op zaterdagmiddag werd een man aangehouden voor winkeldiefstal. Omstreeks 11.20 uur wilde de 23-jarige man uit Eindhoven een winkel aan het Tournoysveld verlaten zonder een hoeveelheid boodschappen af te rekenen aan de kassa. De man werd aangehouden door de politie en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Gewond na aanrijding

TIENHOVEN- Op zaterdagochtend raakte een vrouw gewond na een aanrijding. Omstreeks 11.55 uur reed de 56-jarige automobiliste over de Maarsseveense Vaart en raakte hier door onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. De vrouw kwam vast te zitten in haar auto en de brandweer moest haar eruit halen. Zij werd vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis.

Met hoofd tegen voorruit

BREUKELEN- Op zaterdagochtend raakte een fietser gewond na een aanrijding. Omstreeks 17.30 uur reed een 42-jarige fietser uit Maarssen over de Kanaaldijk West. Hij kwam hier in botsing met een automobilist uit Breukelen. De fietser kwam met zijn hoofd tegen de voorruit aan en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Kap te water

WOERDEN- Op zondagochtend werden twee mannen aangehouden na het vernielen van een verkeerslicht. Omstreeks 02.00 uur kregen agenten de melding dat twee mannen van 18 en 19 jaar uit Woerden een kap van een verkeerlicht aan de Boerendijk hadden losgemaakt en in het water hadden gegooid. Het duo werd aangehouden en kreeg een bekeuring voor hun gedrag. Zij moeten tevens de schade vergoeden.

Geslagen

MAARSSEN- Op zondagochtend werden drie geweldplegers aangehouden. Omstreeks 03.05 uur werd via cameratoezicht gezien dat er gevochten werd op het Harmonieplein. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen een 19-jarige man uit Maarssen aan met een dik oog. De man verklaarde geslagen te zijn door andere mannen. De politie ging op zoek en drie mannen in de leeftijd van 16 tot 19 jaar uit Maarssen werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Veel te hard

WILNIS- Op zondagochtend raakte een automobilist zijn rijbewijs kwijt omdat hij veel te hard had gereden. Agenten zagen de 19-jarige automobilist uit Woerden met hoge snelheid rijden over de Ir. Enschedeweg. Tot aan Kamerik werden snelheden gemeten tussen de 130 en 160 kilometer per uur. De man kon zijn rijbewijs inleveren.