Persberichten Heuvelrug; 10.30 uur

Utrecht, 13-05-2007

Geslagen

VEENENDAAL- Op vrijdagmiddag werden drie personen aangehouden nadat ze geweld hadden gebruikt.

Omstreeks 16.00 uur kreeg de politie de melding dat een aantal personen drie meisjes hadden geslagen op de Hoofdstraat. Agenten gingen snel ter plaatse en konden drie verdachten aanhouden in de leeftijd van 14 tot 16 jaar uit Veenendaal. Een 14-jarig meisje uit Elst deed in ieder geval aangifte. Waarom zij werd geslagen is nog onbekend.

Spuiters aangehouden

VEENENDAAL- Op vrijdagavond werden twee spuiters aangehouden.

Omstreeks 21.30 uur zag een beveiligingsmedewerker dat twee jongens op een parkeerdek van de Corridor verf aan het spuiten waren op een muur. De jongens, 14 en 15 jaar oud uit Elst, werden aangehouden en overgedragen aan politieagenten. De jongens zullen via bureau HALT een alternatieve straf moeten ondergaan.

Aanhouden na belediging

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op zaterdagavond werd een man aangehouden na een belediging. Omstreeks 22.40 uur liepen agenten over de Madelinushof toen een 23-jarige man uit Wijk bij Duurstede het nodig vond de agenten te beledigen. De vervelende man werd direct aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Bedreiging met mes

VEENENDAAL- Op zaterdagavond kreeg een man een mes op zijn keel nadat hij een opmerking had gemaakt.

Omstreeks 23.45 uur liep een 24-jarige man uit Veenendaal in de omgeving van Station West. Hij zag dat hier een 6-tal jongens met fietsen aan het gooien waren. Toen de man hier wat van zei pakte een jongen een mes en bedreigde de man hiermee. De jongens verdwenen en de politie werd gewaarschuwd. Helaas werden de jongens niet meer aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844 Heuvelrug.



Laatst gewijzigd 13-05-2007 10:34