Persberichten Eemland noord, 10.30 uur

Utrecht, 13-05-2007

Aangehouden na klap

EEMNES- Op zaterdagochtend werd een jongen aangehouden nadat hij een agent had aangevallen met een barkruk.

Omstreeks 01.00 uur kreeg de politie de melding dat twee groepen met elkaar aan het vechten waren in een gelegenheid aan het Torenzicht. Agenten gingen ter plaatse en troffen inderdaad een aantal vechtende personen aan. De groepen werden gescheiden waarna de rust enigszins terug keerde. Een 16-jarige jongen uit Eemnes kwam echter weer de gelegenheid binnen en wilde weer beginnen met vechten. Hij werd echter tegengehouden door agenten. De jongen werd hierop boos en wilde de agenten te lijf gaan met een barkruk. De jongen kon worden aangehouden en werd ingesloten voor verhoor. Een 23-jarige man uit Eemnes werd aangehouden omdat hij niet wilde luisteren naar de agenten.

Niemand wilde aangifte doen en de reden van de vechtpartij is onbekend gebleven.

Veel te veel

SOEST- Op zaterdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij veel te veel had gedronken.

Omstreeks 22.10 uur zagen agenten de 54-jarige man op de Vredehofstraat rijden. De agenten zagen dat de man twee rijstroken nodig had om maar een beetje op de weg blijven. De man werd gecontroleerd en hij bleek te hebben gedronken. Op het bureau blies hij 915 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Op de vuist

BAARN- Op vrijdagavond werd een man aangehouden nadat hij een andere man had geslagen.

Omstreeks 22.55 uur kreeg de politie de melding dat er gevochten zou worden in een gelegenheid aan de Zandvoortweg. Agenten gingen ter plaatse en op de locatie sprak een 55-jarige man uit Baarn de agenten aan. Hij was geslagen door een 42-jarige plaatsgenoot. De agenten gingen op zoek naar deze man en hij werd aangetroffen in de omgeving. Hij werd aangehouden voor mishandeling.



Laatst gewijzigd 13-05-2007 10:37 |